8.9.18

Απάτη Φλώρου και στο Ιπποκράτειο...


Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπως και τον Ευαγγελισμό, επιχείρησε να «χρησιμοποιήσει», ο Αριστείδης Φλώρος, προκειμένου να...
του βεβαιωθεί ποσοστό αναπηρίας ικανό να οδηγήσει στην αποφυλάκιση του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Τvxs.gr, ο Αριστείδης Φλώρος, με τη μεσολάβηση γνωστού καρδιολόγου, εισήχθη στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου στις 7 Δεκεμβρίου του 2017. Το σχήμα που επεδίωξε να χρησιμοποιήσει ήταν παρόμοιο με αυτό του Ευαγγελισμού: Οι εξετάσεις ενός ασθενούς που υπέφερε πράγματι από καρδιολογικό νόσημα θα πλαστογραφούντο, για να παρουσιαστούν ως εξετάσεις του κ. Φλώρου. Το κόλπο δεν προχώρησε, καθώς ένας γιατρός της κλινικής αρνήθηκε να υπογράψει ψευδώς, όπως συνέβη τελικώς στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Υπενθυμίζεται ότι ο Αριστείδης Φλώρος, πρωταγωνιστής του σκανδάλου Energa - Hellas Power, αποφυλακίστηκε προσωρινά με πλαστή ιατρική γνωμάτευση και τελικά επέστρεψε στη φυλακή τη προηγούμενη εβδομάδα. Στις αρχές του 2017 είχε καταδικαστεί οριστικά από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση και ξέπλυμα 256 εκ. ευρώ,  με ποινή φυλάκισης 21 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Πριν λίγους μήνες καταδικάστηκε πρωτόδικα και στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.

Την εισαγωγή και εξέταση του Αριστείδη Φλώρου από ιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου επιβεβαίωσε στο Τvxs.gr  o  συντονιστής-διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου, Ιωάννης Καλλικάζαρος.

«Ο  Αριστείδης Φλώρος», δήλωσε στο Tvxs.gr, «εισήχθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στην καρδιολογική κλινική, στην οποία είμαι διευθυντής και συντονιστής. Από ό,τι ξέρω είχε εισαχθεί για ορισμένα SADS επεισόδια. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα είδα και εγω εκ των υστέρων αφού συντονίζω την κλινική. Η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη (επεμβατική διαγνωστική εξέταση για τις καρδιακές αρρυθμίες) δεν έδειξε κάτι το σοβαρό και όπως έγραψαν στο φάκελο του ασθενούς οι συνάδελφοί μου είχε μια μη εμμένουσα αρρυθμία, για την οποία πήρε αγωγή και έφυγε».

Στο ερώτημα αν η εισαγωγή του κ. Φλώρου στο Ιπποκράτειο έγινε καθόλα τυπικά ή μέσω κάποιου ιατρού, ο κ. Καλλικάζαρος υποστήριξε πως αυτό δεν το γνωρίζει και άρα δεν μπορεί να γνωρίζει και την ενδεχόμενη άρνηση τρίτου ιατρού να εμπλακεί στην απόπειρα εξαπάτησης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tvxs.gr ο καρδιολόγος που μεσολάβησε για την εισαγωγή του κ. Φλώρου στο Ιπποκράτειο γνωρίζει τον πατέρα του Α. Φλώρου αλλά και τον κ. Καλλικάζαρο. Τελικώς ο.. κατά φαντασίαν ασθενής πήρε εξιτήριο στις 11 Δεκεμβρίου.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: