18.9.18

Πώς ο Πολάκης (μας) έκαψε τον Συνολάκη...


Εψαχνα να βρω τις αιτιάσεις-παύλα-τυμβωρυχία του καθηγητή Συνολάκη και έπεσα πάνω στον Παύλο Πολάκη. Μάλλον, πιο σωστά, αυτός έπεσε πάνω μας. 

Γιατί οι...
αιτιάσεις-παύλα-τυμβωρυχία του περίφημου καθηγητή που θαυμάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συμμετέχει στα ιδρύματα της οικογενείας ήταν για κλάματα. Αλλού έλεγε πως η εκκένωση στο Μάτι μπορούσε να γίνει σε μισή ώρα, αλλού σε τρία τέταρτα, αλλού σε 53 λεπτά, αλλού σε μία ώρα και αλλού «πάρε με ένα τηλέφωνο, Κυριάκο, και πες μου σε πόση ώρα θέλεις να το εκκενώσω».  

Είναι σοβαρό το θέμα εννοείται, τόσοι νεκροί, αλλά το πόρισμα του καθηγητή Συνολάκη που έγινε κατά παραγγελία της Νέας Δημοκρατίας είναι για πέταμα. 

Και κάπου εκεί λοιπόν σκάει ο Παύλος Πολάκης. Βγαίνει στο facebook και δίνει φόρα παρτίδα τη διεύθυνση κατοικίας του κ. Συνολάκη. Αθλιότητα. Ούτε κατά λάθος δεν το κάνεις. Και αλλάζει όλη η ατζέντα επειδή ένας αναπλ. υπουργός δεν διαθέτει τον κοινό νου για όσους έχουν δημόσιο λόγο. Και δεν υπάρχει και κάποιος να τον μαζέψει, να του εξηγήσει, να τον νουθετήσει σε τελική ανάλυση.

Ερχεται ο Πολάκης και μας ακυρώνει την κριτική μετατρέποντας σε ήρωα τον καθηγητή. Και από τις αιτιάσεις-παύλα-τυμβωρυχία του πορίσματος Συνολάκη περάσαμε στην ανάρτηση Πολάκη. Ούτε βαλτός να ήταν από την άλλη πλευρά. 

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: