30.9.18

Λαφαζάνης: Ζούμε σε μια σκοτεινή εποχή...


«Θέλουν να κάνουν μια στημένη δίκη εναντίον μου και να πλήξουν θανάσιμα, όχι μόνο εμένα και την Λαϊκή Ενότητα, αλλά κάθε...
φωνή αντίστασης», δήλωσε στον «Θέμα 104,6», ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Στις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ότι άντρες της Ασφάλειας, παριστάνοντας τους εικονολήπτες, παρακολουθούσαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας προκειμένου να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες εναντίων τους, κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών τους για τους πλειστηριασμούς, αναφέρθηκε μιλώντας στο «Θέμα 104,6» και τους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

«Ζούμε σε μια σκοτεινή εποχή, που όποιος αντιστέκεται, όποιος διαμαρτύρεται, όποιος προσπαθεί να προασπίσει δικαιώματα, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Όπως είπε, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, «η δικογραφία προέρχεται από τα άδυτα του Μαξίμου. Τυπικά προέρχεται από το αμαρτωλό τμήμα της προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας». 

«Η Δημοκρατία, δεν ενοχλείται από εμάς. Στην πραγματικότητα, το κράτος της γερμανοκρατίας και των πιστωτών, ενοχλείται από εμάς, από τις κινητοποιήσεις μας, όχι η Δημοκρατία, η ανύπαρκτη Δημοκρατία που κάνει το «όχι», «ναι» και χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, με νομιμοφανείς παρακολουθήσεις, με κάμερες, βιντεοσκοπήσεις, και μαγνητοσκοπήσεις», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: