9.9.18

Ενα ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ...


...θέλει ο Μητσοτάκης.
Τι είπε ο Τσίπρας για τις επενδύσεις στην Αλεξανδρούπολη...
 Oσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους, ο πρωθυπουργός εκτίμησε, πως, "πως και το 2020 θα...
είμαστε πάνω από το στόχο 3,5% (πρωτογενές πλεόνασμα). Επειδή το 2020 είναι μια χρονιά που θα έρθει μετά το τέλος της θητείας μας πρέπει να πω ότι η μη εφαρμογή του μέτρου θα γίνει μόνο αν συνεχιστεί αυτή η πορεία. Δεν είμαι σίγουρος πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα συνεχίσει αυτή την πολιτική"
Και πρόσθεσε: Στον πυρήνα του προγράμματος του κ. Μητσοτάκη είναι οι απόψεις του ΔΝΤ, θέλει ένα ασφαλιστικό σύστημα τύπου Πινοσέτ.

Πλωτός σταθμός LNG Αλεξανδρούπολη

Για την επένδυση στην Αλεξανδρούπολη, ο Τσίπρας ανέφερε: Πιστεύω ότι μέσα στο 2019 θα προχωρήσει. O κάθετος διασυνδετήριος αγωγός που θα διασταυρώνεται με τον TAP είναι ένα έργο που θα δώσει ιδιαίτερη πνοή στην Αλεξανδρούπολη.

Σε ότι αφορά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης η διαδικασία αξιοποίησης δεν θα είναι ίδια με την αντίστοιχη για το Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Θα υπάρξουν υπόπαραχωρήσεις δραστηριοτήτων. Μέσω ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία, μέχρι τις αρχές Νοέμβρη θα είμαστε στη φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Επιχειρήσεις από τις ΗΠΑ έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον γιατί το λιμάνι Αλεξανδρούπολης είναι σε μια κρίσιμη στρατηγική τοποθεσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: