20.9.18

Σιωπηλή διαμαρτυρία...

...από βουλευτές της ΝΔ για το εμπάργκο στην ΕΡΤ...

Μπορεί η οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ για τα σχόλια Καψώχα στην ΕΡΤ να χαρακτηρίστηκε δικαιολογημένη… Ωστόσο η...
απόφαση του κόμματος να επιβάλλει εμπάργκο και να αποσύρει τα στελέχη και τους βουλευτές της από τις εκπομπές του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα επικρίθηκε ποικιλοτρόπως και από πολλούς!

Στους τελευταίους – ανάμεσα τους, είναι και αρκετοί βουλευτές της ΝΔ που δεν υποδέχθηκαν με θέρμη την απόφαση της Πειραιώς! Αντιθέτως μάλιστα διαφώνησαν έντονα – όπως μαθαίνουμε, μόνο που κράτησαν τις αντιρρήσεις για τον εαυτόν τους και εντός των κομματικών τοιχών!

Ως επι το πλείστον οι διαφωνούντες με το εμπάργκο στην ΕΡΤ είναι βουλευτές επαρχίας… Κι αυτό διότι στις εκλογικές τους περιφέρειες οι κάτοικοι – ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, παρακολουθούν σχεδόν αποκλειστικά τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης.

Μοιραία λοιπόν είναι οι πρώτοι που πλήττονται – αν σκεφτεί κανείς, πόσες είναι οι λευκές περιοχές στο χάρτη της Ελλάδας, που δεν φθανει το σήμα της Digea, δηλαδή των ιδιωτικών καναλιών, με αποτέλεσμα να έχουν κάθε λόγο να είναι χολωμένοι και κυρίως προβληματισμένοι για το τι θα γίνει όσο πλησιάζουν οι εκλογές!..

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: