24.9.18

Νέες έρευνες της Ασφάλειας για τον θάνατο Κωστόπουλου...

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Η Αστυνομία από τη...
μία περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του 33χρονου που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια και ο οποίος άφησε αργότερα την τελευταία του πνοή, ενώ από την άλλη βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του.

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Το δεύτερο άτομα το οποίο φαίνεται στα βίντεο να κλωτσά τoν Ζακ Κωστόπουλο δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα και όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ σήμερα το πρωί μόλις ανοίξουν τα καταστήματα στην περιοχή, άνδρες της Ασφάλειας Αττικής θα βρεθούν εκεί προκειμένου να αναζητήσουν πληροφορίες για τον άνδρα αυτό.

Ο θανάσιμος τραυματισμός του Ζαχαρία Κωστόπουλου φέρνει στο προσκήνιο το πολυσυζητημένο θέμα της αυτοδικίας.

Μία νέα εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής και πως προκλήθηκε ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου δίνει με ανάρτησή του στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ήταν και ο πρώτος που έκανε γνωστή την ταυτότητα του θύματος το Σάββατο, αναφέροντας σε ανάρτησή του: «Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου».

Στο μεταξύ τη λέξη «ΔΟΛΟΦΟΝΕ» έγραψαν άγνωστοι με σπρέι μπροστά από το κοσμηματοπωλείο όπου έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος, στην Ομόνοια...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: