9.9.18

Η βόλτα της Γεννηματά στη ΔΕΘ...


...και η τυχαία συνάντησή της με τον Μπουτάρη.


Video...

Λίγο μετά τις 16:00, η Φώφη Γεννηματά έφτασε στην ΔΕΘ και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος...
έκοψε κανονικά εισιτήριο πριν μπει.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ Ηelexpo, Τάσος Τζήκας καλωσόρισε την Φώφη Γεννηματά και την ευχαρίστησε που για ακόμα μια χρόνια τους τιμάει με την παρουσία της.

Ο κ. Τζήκας τόνισε την σημαντικότητα των τιμόμενων χωρών τα τελευταία τρία χρόνια και σημείωσε πως η επιλογή των ΗΠΑ φέτος, πέρυσι της Κίνας, πρόπερσι της Ρωσίας και του χρόνου της Ινδίας είναι πολιτική που έχει βοηθήσει τον συντονισμό με την στρατηγική της χώρας. Ο Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo ενημέρωσαν την Φώφη Γεννηματά για τα περίπτερα και στάθηκαν ιδιαίτερα στις συμμετοχές του περιπτέρου των ΗΠΑ.

Ενώ της έδωσαν στατικά για την ΔΕΘ, που σύμφωνα με τον κ. Τζήκα τα τελευταία τρία χρόνια αυξάνεται συνεχώς η κερδοφορία της έκθεσης και τα τελευταία 6 χρόνια ανεβαίνει η επισκεψιμότητα και οι συμμετοχές εκθετών. Επίσης την ενημέρωσαν για τα σχέδια ανάπλασης της ΔΕΘ.


Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της έκθεσης. Αρχικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, επισκέφτηκε το περίπτερο 14, όπου βρίσκονται τα πανεπιστήμια της χώρας και συνομίλησε με φοιτητές του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ, του πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.α.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε και το περίπτερο με τις ελληνικές startups και υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει στην εξέλιξη νέων εταιρειών. Στο ίδιο περίπτερο έκανε δηλώσεις για την 83η ΔΕΘ και την κατάσταση στην χώρα.

Στο περίπτερο της Αμερικής, η Φώφη Γεννηματά συνάντησε τον Γιάννη Μπουτάρη και έκλεισαν συνάντηση για αύριο.





Η εταιρεία P&G χάρισε στην κ. Γεννηματά την πιο μικρή πάνα που έχει δημιουργηθεί ποτέ και είναι για μωρά που γεννιούνται πρόωρα. Εκείνη την στιγμή, η προεδρός του ΚΙΝΑΛ είπε πως ξέρει καλά τι σημάνει θερμοκοιτίδα, καθώς το τρίτο της παιδί, όπως ανέφερε, γεννήθηκε πρόωρα.

Στην βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ, η Φώφη Γεννηματά είχε μαζί και τα παιδιά της. Όταν έφτασαν μπροστά από μικρογραφίες του αμερικανικού F16 και F35, φώναξε μαζί της τον γιο της, για να τους τα παρουσιάσουν, διότι όπως ανέφερε του αρέσει να πετάει με αεροπλάνα.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: