5.9.18

Πέθανε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας...


Έφυγε σήμερα από τη ζωή το πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (ΟΛΕ) Σταύρος Δρακονταειδής. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) τα τελευταία τρία χρόνια, εκπροσωπώντας τον ΟΛΕ, ενώ...
πριν αναλάβει τα ηνία του ΟΛΕ το 2016, ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΠ.

«Τα μέλη του Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες στην Ένωση είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε αυτά τα χρόνια με έναν άνθρωπο με μεγάλη διάθεση προσφοράς και πνεύμα συνεργασίας και η απουσία του δημιουργεί μεγάλο κενό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΙΜΕ, στην οποία ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της ΕΛΙΜΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του καθώς και στον ΟΛΕ για την οδυνηρή απώλεια.

Στη στρατηγική σημασία του λιμανιού της Ελευσίνας για την ανασυγκρότηση της ευρύτερης περιοχής του Θριασίου Πεδίου, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΛΕ είχε αναφερθεί στην πρώτη συνέντευξη ο Σταύρος Δρακονταειδής όταν ανέλαβε πρόεδρος του ΟΛΕ τον Δεκέμβριο του 2016.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο South East London Technical College και Οικονομικά στα πανεπιστήμια του Essex (B.A. Hon. Economics) και του Salford (M.Sc. Economics).

Άρχισε την καριέρα του το 1984 ως σύμβουλος ανάπτυξης στον αγροτικό τομέα στην Ελλάδα και στη συνέχεια ως οικονομολόγος και σύμβουλος διαχείρισης έργων.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: