5.9.18

Τσίπρας: Θα ελεγχθεί αν προχωρούν όσα εξαγγέλθηκαν...


Από την Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Χανίων) ξεκίνησε την περιοδεία του στο νομό Χανίων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατά την εισήγησή του, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι...
με τη συγκεκριμένη επίσκεψη εγκαινιάζει σειρά περιοδειών ανά τη χώρα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο φθινόπωρο και σκοπό έχουν τον έλεγχο υλοποίησης όσων από κοινού (κυβέρνηση-τοπικές αρχές) αποφασίστηκαν στα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια.

Αναφερόμενος δε, στα τοπικά ζητήματα και απευθυνόμενος στο δήμαρχο Χανίων, ο κ. Τσίπρας πρότεινε να συζητήσουν το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου «Μαρκοπούλου».

Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ποιοι συνοδεύουν τον πρωθυπουργό
Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Περιβάλλοντος-Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόγραμμα του
Ο πρωθυπουργός, αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στην πόλη, που περιλαμβάνει συνάντηση με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης και επίσκεψη στην ΤΟΜΥ Χανίων, θα επισκεφθεί τη μαρτυρική Κάνδανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων από τα ναζιστικά στρατεύματα.

neaselida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: