21.9.18

Πλάκα με κάνεις;...

Μία ανάρτηση με πολλή …ειρωνεία έχει κάνει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή το πόρισμα Παρασκευόπουλου.

«Να φύγουν τα...
ΑΤΜ από τα Πανεπιστήμια, για να μην τα σπάνε. Να μην πολεμάμε την παραβατικότητα, γιατί έτσι υποθάλπουμε καταστάσεις ανομίας (sic). Να δίνουμε υποκατάστατα ναρκωτικών για να μην γίνεται διακίνηση. Να δημιουργηθεί Μόνιμη Επιτροπή Διαπραγμάτευσης για αυτούς που κάνουν καταλήψεις με φθορές ή μη. Να μην δέρνουν καθηγητές γιατί δεν είναι άρχουσα τάξη. Να φωτίσουμε τους χώρους με λάμπες που δεν σπάνε. 

Να δημιουργηθούν χώροι νυχτερινής αναψυχής με ευθύνη των σχολών εκ περιτροπής», γράφει, προσθέτοντας ότι «ναι! Είναι το πόρισμα της Επιτροπής Παρασκευόπουλου για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στα Πανεπιστήμια!» και πως όχι, ο ίδιος δεν περίμενε κάτι καλύτερο, για αυτό και όταν ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο είχε πει στον υπουργό Παιδείας «πλάκα με κάνεις;».

Περιγράφοντας ο ίδιος από το βήμα της Βουλής ότι κάθε δεύτερο βράδυ ένα τμήμα της Αθήνας καίγεται και πως τα σημερινά Πανεπιστήμια γίνονται όλο και περισσότερο ορμητήρια για χουλιγκανικές ομάδες, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση, παρατηρεί ότι «έρχεται ο υπουργός Παιδείας και ορίζει Πρόεδρο της Επιτροπής για την παραβατικότητα στα ΑΕΙ, τον κ.Παρασκευόπουλο». Έναν άνθρωπο, που σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, έκανε ολέθριες επιλογές στο σωφρονιστικό σύστημα, έβαλε μαζί τους φτωχοδιάβολους των φυλακών με τους κατά συρροή εγκληματίες και άνοιξε τα κελιά μόνο για αυτούς που έχουν τους καλούς δικηγόρους…

«Ο άνθρωπος αυτός θα μας πει τι να κάνουμε για να λύσουμε το πρόβλημα της παραβατικότητας στα πανεπιστήμια», λέει. «Εκτός αν ο κ.Γαβρόγλου έχει χιούμορ που δεν το έχω υπολογίσει», καταλήγει…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: