4.9.18

Σολομός και μπρικ...

Ένα αρκετά γλαφυρό περιστατικό που σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στο Κολωνάκι, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έφερε στο φως σήμερα, Τρίτη η...
εφημερίδα «Δημοκρατία».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εικόνα σκανδιναβικού τύπου σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο γνωστό κατάστημα Nora’s στο Κολωνάκι. Αίφνης εισέρχεται σε αυτό μετά την πρωινή γυμναστική του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Σκοπός του, να αγοράσει σολομό, ντολμαδάκια και μπρικ – αυτά στην Ελλάδα σπανίως συμβαίνουν, οι αρχηγοί συνήθως στέλνουν τις Φιλιππινέζες.

Στο ταμείο εκείνη τη στιγμή βρίσκεται επιχειρηματίας των Αθηνών, γνωστή του προέδρου της ΝΔ, η οποία χωρίς να τον αντιληφθεί παραπονείται στους πωλητές. «Παιδιά, γιατί αυτή η βανίλια είναι λίγο κίτρινη;». Και ο Κυριάκος διακόπτοντας την: «Μην ανησυχείς! Όταν θα βγούμε στην εξουσία, οι βανίλιες θα γίνουν… μπλε».

Περιττό να σας πω ότι ο γυναικείος πληθυσμός που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα είπε τα καλύτερα τόσο για τη fit εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ όσο και για το χιούμορ του, καθώς, όπως έλεγαν οι κυρίες μεταξύ τους μετά συνωμοτικά, «η τηλεόραση δεν είναι δίκαιη μαζί του».

Ποτέ δεν ήταν με τους Μητσοτάκηδες, αγαπητές μου.

Πηγή: εφημερίδα «Δημοκρατία»

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: