17.9.18

Καψώχας: Ακούγοντας τον Κυριάκο, νόμιζα οτι άκουγα τον Σέρτζιο Πανούτσιο...


Θεωρητικό του φασισμού την εποχή του Μουσολίνι...
Κάψωσε ο Καψώχας. Οπως είπε ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου, στην εκπομπή "Δεύτερη Ματιά" (ΕΡΤ), Σωτήρης Καψώχας: Ακούγοντας το σύνολο της ομιλίας του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, νόμιζα οτι...
 ακουγα "τον θεωρητικό του φασισμού τον Σέρτζιο Πανούτσιο ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι".
Σχόλιο - μπόμπα (βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ). Προς το τέλος, ο Καψώχας πήγε να το ανασκευάσει, αλλά την ζημιά την είχε κάνει.
Η ΝΔ, όπως ήταν φυσικό, ξεσπάθωσε αμέσως. Στο δελτίο Τυπου, που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: 

«Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη ήταν μία ιδεολογική σάλτσα διανθισμένη με εθνικιστικές αναφορές. Μιλάω για την εμμονή του σε ένα νεοφιλελεύθερο δόγμα ανάλγητο και ακραίο. Μιλάω για τις ιδιωτικοποιήσεις. Ακούγοντας το σύνολο της ομιλίας του το Σάββατο νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού τον Σέρτζιο Πανούτσιο ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι».
Τα παραπάνω τα ανέφερε επί λέξει ο κ. Σωτήρης Καψώχας που είναι ένας εκ των κεντρικών παρουσιαστών της εκπομπής. 
Θα το επαναλάβουμε για τελευταία φορά: Τη δημόσια τηλεόραση την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες και οι κ. Κωστόπουλος, Ταλαμάγκας και Τσούτσιας έχουν την πλήρη ευθύνη να διασφαλίσουν όσα επιτάσσει το Σύνταγμα για την αποστολή της. 
Ενημερώνουμε τους τρεις προαναφερθέντες, όπως και τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά που τους διόρισε, ότι αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον καθημερινό εξευτελισμό που προκαλούν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Υ.Γ Η εν λόγω ανοιχτή επιστολή αυτονοήτως απευθύνεται και στην ηγεσία του ΕΣΡ που εκ του Συντάγματος έχει την ευθύνη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: