17.9.18

Κόντρα Άδωνη και «γαλάζιων» συνδικαλιστών...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να εμφανιστεί από την ΔΕΘ ως ο επόμενος πρωθυπουργός, σκοπεύοντας να… ενώσει όλη την παράταξη στον δρόμο προς τις κάλπες.

Κι όμως, βρέθηκε κάποιος που...
κατάφερε να κάνει «μπάχαλο» τη Νέα Δημοκρατία με ένα σημαντικό αλλά ιδιαίτερο κομμάτι του κόμματος, το συνδικαλιστικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη, βασικό ομιλητή σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΝΔ για τον «νέο συνδικαλισμό».

Απουσίες
Από την εκδήλωση έλειπαν όμως οι νυν «γαλάζιοι» συνδικαλιστές, αυτοί της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, τους οποίους κανένας δεν προσκάλεσε, φοβούμενοι μάλλον αντιδράσεις όπως πέρυσι, στην παρουσία του «διασπαστή» της οργάνωσης, γνωστού «σαμαροφύλακα» και προέδρου των εργαζομένων της Alpha Bank, Τάσου Γκιάτη, σημειώνει η εφημερίδα.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης αυτής ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του για να επιτεθεί στον «καραμανλικό» πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΙΤ, Νίκο Κιουτσούκη.

«Κρατιστή» ταν ανέβασε, «αριστερό» τον κατέβασε. Και άλλα πολλά, τα οποία ο Κιουτσούκης έβλεπε σε ζωντανή μετάδοση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Άδωνι.

Βαριές κουβέντες
Υποστήριξε πως ο Κιουτσούκης θέλει να γυρίσει τη χώρα πίσω, στην εποχή της χρεοκοπίας. Αυτό έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ, ο οποίος απάντησε σε όσα του καταλόγιζε ο Άδωνις, κατηγορώντας τον ανοιχτά ως «υβριστή» της παράταξης και του Κώστα Καραμανλή.

Η κόντρα συνεχίστηκε, αφού οι δυο τους επικοινώνησαν ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. «Έριξες τον Σαμαρά» του έλεγε ο Γεωργιάδης, «είσαι όπου φυσάει ο άνεμος» απαντούσε ο Κιουτσούκης.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Άδωνις κατάφερε αντί να ενώσει να… διχάσει τη ΝΔ, σε μια εποχή που είχαν αμβλυνθεί κάπως οι σχέσεις κόμματος-ΔΑΚΕ.

neaselida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: