28.9.18

Ουδείς καταλληλότερος του Πλεύρη...

...να «ξεπλύνει» τη βία εις βάρος του Ζακ...

Ποιος θα μπορούσε να υπερασπιστεί καλύτερα την απροκάλυπτη αστυνομική βία από τον Θάνο Πλεύρη; Διότι εκεί που οι περισσότεροι στο βίντεο που δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» και δείχνει το...
δεύτερο κύμα βίας που υπέστη ο Ζακ Κωστόπουλος, αυτή τη φορά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ο «γαλάζιος» πολιτικός βλέπει… ευκαιρίες.

Ευκαιρίες για προσθήκη «όπλων» στη φαρέτρα των αστυνομικών –για τους οποίους διενεργείται ΕΔΕ, μετά από εντολή Γεροβασίλη– οι οποίοι ενώ χτυπούν έναν άνθρωπο αναίσθητο –και μάλλον νεκρό σύμφωνα με νεότερη μαρτυρία– δικαιολογούνται απόλυτα να το πράξουν.



Σύμφωνα με το σκεπτικό του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και νυν συνοδοιπόρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, «βάσει των κανόνων άμυνας και των οδηγιών από τη στιγμή που υπάρχει υπόνοια ότι ο ύποπτος οπλοφορεί (μαχαίρι, αιχμηρό αντικείμενο) δικαιολογείται η αστυνομική βία έως την αφαίρεση του όπλου και τη χειροπέδηση».

Μάλλον ο Θάνος Πλεύρης -ξεχνώντας τον ρόλο του ως δικηγόρου, που πριν τη δίκη δεν μπορεί να πάρει ως δεδομένη την όποια υπόθεση- ξέρει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος οπλοφορούσε. Αν κρίνει κανείς και από το βίντεο, καταλαβαίνει ευθύς αμέσως ότι ο αναίσθητος αυτός άνθρωπος αποτελούσε άμεσο κίνδυνο για μία ομάδα οπλισμένων αστυνομικών. 

Λογικό; Για τους «γαλάζιους» ακροδεξιούς του Κυριάκου, λογικότατο.

Υ.Γ. Μία μικρή υπενθύμιση από την αμίμητη ατάκα Μητσοτάκη περί του πόσο μοιάζει ο Τσίπρας στον Ορμπάν. Μάλλον θα μπερδεύτηκε (;) με τους ακροδεξιούς του δικού του κόμματος.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: