22.9.18

Γνωστό μέλος της ΛΟΑΤ κοινότητας ο νεκρός της Ομόνοιας...


Γνωστό μέλος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, δηλωμένος φορέας του AIDS και από τις πλέον εμβληματικές drag queen μορφές, ήταν ο 33χρονος που έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής σε...
κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Ο Ζ Κ, ήταν χρήστης ηρωίνης και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τελευταίο διάστημα της ζωής του είχε βυθιστεί βαθιά στον κόσμο της ηρωίνης, χάνοντας τον παλιό κοινωνικό εαυτό του, με αποτέλεσμα να αποξενωθεί.

Η ανάγκη να εξασφαλίσει τη δόση του, φαίνεται να τον ώθησε στην εισβολή στο κοσμηματοπωλείο στην Γλάδστωνος.

Ο Ζ.Κ είχε δώσει συνέντευξη στο παρελθόν σχετικά με την κοινωνική του δραστηριότητα του και είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί επανειλημμένα ρατσιστικές επιθέσεις. Το ερώτημα που εγείρεται είναι εάν όσοι του επιτέθηκαν, το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας που επιχείρησε, τον αναγνώρισαν ή όχι.

Για τον θάνατο του, έχει συλληφθεί ήδη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Ο επιχειρηματίας που σε βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα να κλοτσάει τον εγκλωβισμένο στην βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου επίδοξο ληστή, φέρεται να ανέφερε στους άνδρες της ασφάλειας: «Αγανάκτησα όταν τον είδα να προσπαθεί να με κλέψει,με έχουν ξανακλέψει και ξέσπασα».

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 33χρονου Ζ.Κ, αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας - νεκροτομής.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: