5.9.18

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης βάζει υποτακτικούς να «κόβουν» κεφάλια...


Σκληρή κριτική στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και «βέλη» προς τον «διορισμένο» γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, εκτόξευσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω Facebook με αφορμή τις...
νέες διαγραφές στο κόμμα της Πειραιώς.

Γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Νατος πάλι ο απο το τίποτε ουσιαστικά διορισμένος γραμματέας της ΝΔημοκρατίας που ετοιμάζεται για νέες διαγραφες δίκην ανωτάτου αποκεφαλιστη. Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν ( και στην περιπτωση μου...) το επαναλαμβάνει και τώρα. Θεωρούν κι αυτός και το αφεντικό του ότι έτσι σφυρηλατουν δήθεν την ενότητα του χώρου. Καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο. Αποδεικνύουν πόσο ανικανοι είναι να διαχειρισθουν την διαφορετικότητα απόψεων που υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν σε μια ιστορική και πάλαι ποτέ ιστορική παράταξη.Αν πουν ότι διαγραφές γίνονταν και στο παρελθόν, θα απαντήσω στον εκτός της εκλογικής περιφερείαε του παντελως άγνωστο. κ. Γραμματέα: Ημουν και είμαι πάντα κατά των διαγραφών -- τακτικηε στην ουσία άγνωστη στις λειτουργίες ευρωπαικών δημοκρστικών. Ο κ. Μητσοτάκης, δήθεν ευαγγελιστής της πολυφωνίας, φαίνεται ότι κλεισμένος στον στενό του κυκλο τάσσεται υπέρ του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" βάζοντας τους υποτακτικούς του να κόβουν κεφάλια. Αλλωστε έχει πάρει καλά σχετικά μαθήματα απο τους εκ της ακρας δεξιάς προερχόμενους μουσαφιραίους με τους οποίους προφανώς έχει αποφασίσει να πορευθει.

Του εύχομαι καλή σύγκρουση με τον τοίχο!

ΥΓ. Δεν φανταζόμουνα οτι οι προβλέψεις (και πληροφορίες) μου για επερχόμενο πογκρόμ στελεχών θα επαληθευόνταν τόσο γρηγορα. Κι είμαστε ακομη στη προθέρμανση...Να δούμε τι θα κάνει στο επόμενο στάδιο.

ΥΓ2. Καλώ όλα τα στελέχη της Κεντροδεξιάς που αηδιάζουν με αυτές τις πρωτοφανεις τακτικές, που δεν ειναι διατεθειμένα να θυσιάσουν την. ελευθερία γνώμη τους, που αντιστεκοντσι στην υπερδεξιά στροφή. που στηλιτεύουν την οικογενειοκρατία, που πιστεύουν στο κοινωνικό κράτος, που λένε όχι στις πρακτικές ισοπέδωσης, που δεν ξεχνούν τις αρχές της εθνικής συμφιλίωσης του Κωνσταντίνου Καραμανλή να γυρίσουν την πλάτη στη σημερινη ηγεσία και να παραδεχθούν ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζι μας.

Ενώστε τις φωνές σας μσζι μας.

Ολες κι ολοι έχουν την προσωπική τους αξία.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Είμαστε εδώ.

Είμαστε παντου.

Είμαστε πολλοί.

Είμαστε ολο και πιο πολλοί».

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: