2.9.18

«Χρυσοί» Νέοι στο πόλο...



Η Εθνική πόλο Νέων είναι και πρωταθλήτρια Ευρώπης! Οι παίκτες του Τεό Λοράντου νίκησαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μινσκ το Μαυροβούνιο 14-12 και...
κατέκτησαν το τρόπαιο, επαναλαμβάνοντας το θρίαμβο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέρυσι. 

Η Εθνική μπήκε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, παίζοντας κακή άμυνα και οι Μαυροβούνιοι έφτασαν στο 4-1. Η Εθνική μείωσε 5-3 με δύο γκολ του Γκιουβέτση στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου. 

«Ανεβάζοντας» την απόδοσή της στην άμυνα, η Εθνική με γκολ του Νικολαΐδη μείωσε σε 5-4 και ισοφάρισε σε 7-7 ενάμισι λεπτό πριν το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου. Με γκολ του Αλαφραγκή, 2’’ πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου η Εθνική προηγήθηκε για πρώτη φορά 8-7. 


Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, η Εθνική έφτασε στο 9-7 με γκολ του Παπαναστασίου. Οι Μαυροβούνιοι μείωσαν με τον Μάτκοβτς, αλλά δύο συνεχόμενα γκολ του Γκιουβέτση έφεραν το 12-9, σκορ του τρίτου οκταλέπτου. 

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικολαΐδη η Εθνική έφτασε στο 13-9 στο ξεκίνημα του τετάρτου οκταλέπτου. Οι Μαυροβούνιοι μείωσαν, αλλά ο Κάκαρης διατήρησε το +4 από την περιφέρεια. Οι Μαυροβούνιοι με δύο γκολ του Ράντοβιτς στα δύο τελευταία λεπτά μείωσαν απλά στο τελικό 14-12. 


Τα οκτάλεπτα: 5-3, 7-8, 9-12, 12-14 

Μαυροβούνιο: Φρανέτα 1, Ντζ. Ράντοβιτς 5, Μάτκοβιτς 3, Ντ. Ράσκοβιτς 1, Τσέτσκοβιτς 1, Μιγιούσκοβιτς 1 

Ελλάδα: Ρομπόπουλος 1, Γκιουβέτσης 5, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 3, Αλαφραγκής 1, Καλογερόπουλος 1, Κάκαρης 1

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: