22.9.18

Ερωτήματα για το θάνατο του επίδοξου ληστή...


Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί το περιστατικό λιντσαρίσματος ενός επίδοξου ληστή κοσμηματοπωλείου, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός άνδρας μετά τον...

άγριο ξυλοδαρμό του διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η ασφάλεια Αθηνών.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2.30, το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο νεαρός επιχείρησε να ληστέψει υπό την απειλή μαχαιριού το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 2, όμως εγκλωβίστηκε μέσα στο κατάστημα.

Στη συνέχεια ο επίδοξος ληστής επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο σπάζοντας τη τζαμαρία του καταστήματος με έναν πυροσβεστήρα.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, όπως καταγράφει και βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο ληστής δέχθηκε ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι από αγνώστους και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος.

Ιδιαίτερη εντύπωση, προκαλεί το γεγονός ότι η αστυνομία ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια εξέλιξης του περιστατικού.

Στη συνέχεια και αφού ο νεαρός άνδρας είχε χτυπηθεί άσχημα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του πέρασαν χειροπέδες και κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τη ζωή του.

Ιατροδικαστής θα διενεργήσει τη νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι την υπόθεση και το περιστατικό του ξυλοδαρμού θα διερευνήσει η ασφάλεια Αθηνών.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: