6.9.18

Δεν κοίταζα τα αρνητικά δημοσιεύματα...


...κι ούτε τα κοιτάζω, λέει η Κατερίνα Νοτοπούλου...
Δέχθηκε επιθέσεις με το που ανέλαβε το γραφείο του πρωθυπουργού στην Βόρεια Ελλάδα. Αλλά, δεν τους έδωσε σημασία, είπε στον Πάνο Χαρίτο (FOCUS-ERT), για να μην επηρεαστεί στο έργο της.
"Δεν...
τα κοίταζα τα αρνητικά δημοσιεύματά. Ούτε σήμερα τα κοιτάω", είπε, χαρακτηριστικά, η υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για ζητήματα Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
"Δεν υπήρξε καμιά ανταγωνιστική διάθεση, ούτε σήμερα θα υπάρξει, μεταξύ του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και του γραφείου του πρωθυπουργού", πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας, πως, ο Αλέξης Τσίπρας με την δημιουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, άλλαξε τα πολιτικά δεδομένα.
Οπως είπε, οι πρωθυπουργοί ερχόντουσαν στη ΔΕΘ, έκαναν εξαγγελίες, που κατά 80% δεν τις τηρούσαν, και μετά εξαφανίζονταν.
Με την δημιουργία του γραφείου αυτού, άλλαξαν τα πράγματα. Ο πρωθυπουργός έρχεται περισσότερες φορές στην συμπρωτεύουσα και με την στάση του αυτή, επηρεάζει και τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, που κι αυτοί έχουν αρχίσει να πυκνώνουν τις επισκέψεις τους...



Δεν υπάρχουν σχόλια: