22.9.18

Επίθεση Ν.Δ. κατά Καμμένου...


...για τις συλλήψεις στον "Φιλελεύθερο"...

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για...
«ακόμα μια επίδειξη αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού».

Όπως σημείωσε, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε τη σύλληψη επτά δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου «επειδή αποτόλμησαν να ρωτήσουν πώς κατασπαταλήθηκε ο πακτωλός των κοινοτικών χρημάτων που δόθηκαν στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού».

Συνεχίζοντας στον ίδιο πλαίσιο, ο Π. Καμμένος «θέλει δεν θέλει, θα δώσει εξηγήσεις για την εθνική ντροπή που ονομάζεται Μόρια, όπως και οι τάχα αριστεροί ευαίσθητοι συνυπουργοί του που εξευτελίζουν καθημερινά την ανθρώπινη ύπαρξη και εκθέτουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο».

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία του «Φιλελεύθερου» και της ιστοσελίδας «liberal» μετά τη μήνυση του κ. Καμμένου. Σύμφωνα με το liberal.gr, η μήνυση αφορά «τον εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, τον διευθυντή έκδοσης Γιώργο Μπαλγκά, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και των δημοσιογράφων Γαβριήλ Σερέτη και Νικολέττα Μουτούση».

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί αποχώρησαν χωρίς να προχωρήσουν σε συλλήψεις αφού στα γραφεία δεν ήταν κανείς από τους προαναφερθέντες.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: