6.9.18

Κοντεύει να καταντήσει... ανέκδοτο...


...η ώρα μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου...
Τη μια χρονιά στις 20.00, την άλλη στις 19.00, μετά πάλι στις 20.00 και τώρα... να κάνει η μάνα! Αλλάζουν και ...
πάλι ώρα μετάδοσης καθώς το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1 αυτήν την τηλεοπτική σεζόν θα το μεταδίδουν στις 19.30.

Σταθεροποιηθείτε επιτέλους εκεί στο Μαρούσι θα πιάσει τους τηλεθεατές... ναυτία και τους έχετε κι ανάγκη καθώς προέρχεστε από μια εξαιρετικά κακή τηλεοπτική σεζόν. Βέβαια, ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος του καναλιού μπορεί να βολεύει τα στελέχη του να μεταδίδουν εκείνη την ώρα το δελτίο αλλά χρειάζεται και μια... σταθεροποίηση όπως και να το κάνουμε.

Σταθερός στην παρουσίαση πάντως του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ-1 παραμένει ο Νίκος Χατζηνικολάου που θα κάνει την πρεμιέρα του στις 17 Σεπτεμβρίου και ο οποίος όπως και να το κάνουμε παραμένει ένα από τα πλέον ισχυρά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού.

Στη σχετική ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου σημειώνεται: «Καθημερινά στις 19:30, με επίκεντρο τον πολίτη και με σεβασμό στην αξία της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, έμπειροι ρεπόρτερ, έγκριτοι αναλυτές και καλεσμένοι θα μας ενημερώνουν με σοβαρότητα και αμεσότητα. Γρήγορα και έγκυρα, με ήθος και αξιοπιστία ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ενημέρωση, διαβάζει σε βάθος τα γεγονότα, εξηγεί την είδηση και συνεχίζει δυναμικά να παρεμβαίνει για τα σημαντικά θέματα που μας επηρεάζουν καθημερινά. 
ΑΝΤ1 News: Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!»

Όλα τα δελτία ειδήσεων με τα νέα της ημέρας και την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο είναι διαθέσιμα στο επίσημο mini site του ANT1 News.

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: