21.9.18

Μπόχα...

Ζούμε σε κατεστραμμένο country. Τέλος. Ξεκάθαρα! Και για να εξηγηθούμε. Δεν εννοούμε μόνο από άποψη οικονομίας, καλά αυτή χαιρέτα τη και από κει ξεκινάνε και όλα τα...
δεινά δηλαδή, αλλά στο σημείο που εστιάζουμε now, είναι η απιστεύτου ανθρωποφαγία. Δεν υπάρχει guys μου! Αδιανόητη!

Ανθρωποφαγία υπήρχε πάντα; Ναι, of course. Εκεί όμως που ξέφυγε το situation είναι όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ τη διακυβέρνηση του country. Τότε δηλαδή που τελειώσανε οι κουτάλες για κάποιους! Ε, τότε χρονικά απόγινε! Απασφάλισαν οι everyone. Έκανες watch ξαφνικά στα σόσιαλ μίντια να στάζει αίμα!

Από κανονικούς υποτίθεται journalists μετριοπαθείς θα τους έλεγες μέχρι τότε, suddenly έβγαζαν τα καλάσνικοφ και γάζωναν! Έκραζαν ασύστολα, κανιβάλιζαν, οργίζονταν με κάθε τι που έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και φυσικά ξέχναγαν κάθε τι αντικειμενικό που απαιτούσε η… δημοσιογραφική τους ιδιότητα. Κρέας μύριζαν και ορμούσαν!

Και  έχουμε φτάσει στο σήμερα. Στο today. Χαμός και αηδία. Μπόχα παντού και διχασμός. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να διχάσει τα everything! Γύρω σου παντού στρατόπεδα! Πλακώνονται όλοι με όλους. Με λύσσα! Στα facebookια, στα τουίτερ, στα σάιτ, στα μπλογκς, ολούθε. Τρελαμένοι όλοι. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πανελίστες, παρατρεχάμενοι, οι everyone!

Οι journalists έχουν γελοιοποιηθεί completely, οι πολιτικοί επίσης. Δημοσιογραφία νταξει δεν υπάρχει, εννοείται! Έχει μεταναστεύσει, brain drain. Εδώ στο Ελλάντα έχουμε πληρωμένα πιστόλια. Γράφουνε με αίμα. Και βέβαια δεν υπάρχει και πολιτική. Το επίπεδο by far το πιο τραγικό. Καταποντίστηκε! Με κάτι Πολάκηδες, με κάτι Καρανίκες… Με κάτι ανακοινώσεις Μαξίμου και αντιπολίτευσης; Η πλειοψηφία τους είναι… αναρτήσεις! Με τέτοιο στυλ τις γράφουνε!

Τούτοι νομίζουνε ότι έχουνε σάιτ! Και κάθε μέρα σκέφτονται τι τζούσι να μπουμπουνίσουνε για να τσιμπήσουνε κλικ! Και κυλιούνται all together στους βούρκους…

Πρώτη και καλύτερη η ΝΔ. Που έχει ζαλιστεί και παρασέρνεται μονίμως στα τερτίπια του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνει εμπάργκο ο ΣΥΡΙΖΑ; Κάνει και η Νέα Δημοκρατία! Δική του στάση δεν έχει αυτό το κόμμα; Είναι να απορείς! Συναγωνίζεται κάθε ανοησία που κάνει η κυβέρνηση και τρέχει να μπουμπουνίσει ακόμα μεγαλύτερη. Ανοησία!

Ας μη γελιόμαστε guys. Αυτό το country δεν διοικείται. Δεν υπάρχει χρόνος! Είναι όλοι τους απασχολημένοι να καταβροχθίζουν και να εξολοθρεύουν το διπλανό τους. Τους έχουν απορροφήσει τα σόσιαλ μίντια και γενικώς η ιντερνετική κουλτούρα, που δεν βρίσκουν χρόνο να λύσουν κανένα πρόβλημα στη χώρα!

Όλοι τρελαινόντουσαν με Πρετεντέρηδες και με το παρεάκι στο Mega. Και όλοι απλά ήθελαν να τους μοιάσουν! Πώς να πάει μπροστά αυτό το country; Και why να πάει δηλαδή! Εδώ ασχολούμαστε μια βδομάδα με Καψώχηδες, οι μισοί τον θάβουν και οι άλλοι μισοί τρέχουν να τον υπερασπιστούν.

Και τσακίζονται μετά όλοι να γκουγκλάρουνε και να βρούνε τα ντοκουμέντα όπου και οι απέναντι έλεγαν φασίστες τους άλλους κοκ. Και το φοβερό δεν είναι ότι απλά το ψάχνουν, το τραγικό είναι ότι σίγουρα θα βρουν! Διότι σε αυτό το country δεν κάνουμε το nothing else από το να απασφαλίζουμε! Εθνικό σπορ!

Μικρά-μικρά και συνοπτικά:

1. Ο Καψώχας την πάτησε σαν τα παιδιά από τα τάλεντ σόου. Η δημοσιότητα μεθάει! Και χάνεις την μπάλα, τα αυγά και τα πασχάλια!

2. Ένας από τη ΝΔ δεν σκέφτηκε βρε guys όταν έκανε watch το επίμαχο βίντεο, ότι η στάση της presenter Ακριβοπούλου ήταν πιο εξοργιστική ακόμα και από αυτή του Καψώχα; Και αντιπροσωπευτική τού τι εννοούν ΣΥΡΙΖΕΡΤ στο φινάλε! Το woman μιλάμε δεν αντέδρασε κιχ και δεν σκέφτηκε καν να κάνει έναν αντίλογο στα ακραία του άλλου. Απίθανη!

3.  Άσχετο. Παρακαλείται ο Ψαριανός όταν είναι να κάνει ερωτήσεις, ας  σέβεται at least το Κοινοβούλιο και ας δίνει το τελικό κείμενο και σε ενα δεύτερο μάτι να τσεκάρει τα μαργαριτάρια. Ίσως  διόρθωνε τότε το «πάμπολες» και του χωνε άλλο ένα «λ». Jesus!

4. Καλά η αμορφωσιά πια σπαρταράει παντού, σε εφημερίδες, σε σάιτ, σε δελτία Τύπου, σε μπλογκς, ολούθε. Αλλά το σημερινό στη συνέντευξη Ζούλα στα Παραπολιτικά fm  με το «επικεφαλείς» ήταν που πραγματικά μας κουδούνισε τον εγκέφαλο! Ε, ντροπή πια!

5. Σόρυ αλλά για να το κάνουμε understood, ο Γιώργος Ευθυμίου ο ρεπόρτερ που κάνει ΝΔ στην ΕΡΤ αλήθεια…διαμαρτύρεται; Για τη μεροληπτική δημοσιογραφία του Καψώχα; Σοβαρά τώρα; Ο Ευθυμίου; Καλό! Σαν το άλλο με τον Τοτό…
6. Όποιος παρακολοθούσε το Facebook του Κοτταρίδη ειδικά το ΣΚ που ήτανε στη ΔΕΘ, έφτιαξε συκώτι! By far απολαυστικός ο journalist!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!

Από τη στήλη Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: