21.9.18

Νεοφιλελεύθερα συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη...

Είναι οικονομολόγος, πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ, θερμή υποστηρίκτρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που την αποκαλούν ως...
«ιέρεια του νεοφιλελευθερισμού».

Ο λόγος για τη Μιράντα Ξαφά, γνωστή υπέρμαχο των απολύσεων, αλλά και της εφαρμογής του μέτρου των περικοπών στις συντάξεις, η οποία έσπευσε να συγχαρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόταση που έκανε στην 83η ΔΕΘ για τον ΕΝΦΙΑ.

Μάλιστα, ήταν τόση η χαρά που της έδωσε με την πρότασή του ο κ. Μητσοτάκης, που της επί της ουσίας επιβεβαίωσε πως η ΝΔ ακολουθεί κατά γράμμα κάθε νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή συνταγή, υιοθετώντας τις προτάσεις ενός άλλου γνωστού νεοφιλελεύθερου, του Στέφανου Μάνου.



Σημειώνεται ότι μετά την εξαγγελία Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ ακολούθησε ένα μικρό «αλαλούμ» στη ΝΔ, με αποτέλεσμα ο Λευτέρης Αυγενάκης τρεις μέρες μετά την εξαγγελία να αναγκαστεί να βγει να τη… μαζέψει, αφού το χάος που θα επέφερε στους δήμους και η νομοτελειακή αύξηση για τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στην κοινωνία όσο και εντός της ΝΔ.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: