3.9.18

Ψάχνουν την Ζαχαράκη, για να την συλλάβουν...


Μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, ο Κώστας Βαξεβάνης...
Με σύλληψη στα πλαίσια του αυτόφωρου κινδυνεύει η Σοφία Ζαχαράκη. O Kώστας Βαξεβάνης υποστηρίζει, πως, θα αποσύρει την μήνυση εναντίον της, αν του ζητήσει συγνώμη. 
Οπως...
συγκεκριμένα αναφερει:  

Η ΝΔ επέλεξε το ρόλο του Ζήκου της ελληνικής ταινίας. Αφού έστειλε την εκπρόσωπό της να με συκοφαντήσει σε τηλεοπτική εκπομπή του Εψιλον, τώρα όχι μόνο δεν αποδέχεται τις νομικές επιπτώσεις και το κόστος, αλλά παριστάνει τον πολιτικό Χατζηχρήστο και αντρειεύεται με απειλές.

Κατά την παρέμβασή μου στην τηλεοπτική εκπομπή, ζήτησα από την κυρία Ζαχαράκη να αναιρέσει τις συκοφαντίες και να ζητήσει συγνώμη για όσα ψευδώς μου απέδωσε. Η προσπάθειά μου μάλιστα ήταν κατ επανάληψη αλλά η εκπρόσωπος της ΝΔ επέλεξε συνειδητά, παρά τις προειδοποιήσεις μου, το ρόλο του τρολ των social media. Το πρωί έκανα ό,τι θα έκανε κάθε πολίτης που τον αποκαλούν «καταδικασμένο συκοφάντη» χωρίς να έχει καταδικαστεί ποτέ για συκοφαντία . Επέλεξα δηλαδή τη νομιμότητα, με την οποία η ΝΔ, απ ό,τι φαίνεται από την πληθώρα των άριστων μελών της που βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα, δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις.

Η ΝΔ προσπαθεί να δώσει πολιτικό χαρακτήρα σε ένα νομικό θέμα που αφορά την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής μου. Ο κύριος Μητσοτάκης συνεχίζει την προσβλητική συμπεριφορά του (για την οποία επίσης θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη) αποδίδοντάς μου χαρακτηρισμούς που όχι μόνο δεν δηλώνουν πολιτικό ήθος αλλά είναι και ποινικά κολάσιμοι. Με το Μαξίμου μπορεί να κάνει ο,τι θέλει, με εμένα όμως θα πληρώσει για την επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Ενημερώνω τον κύριο Μητσοτάκη πως εκτός από τη μήνυση εναντίον της κυρίας Ζαχαράκη έχω καταθέσει μήνυση και εναντίον του ανιψιού του και συνεργάτη του Φλώρου, ο οποίος επίσης αναζητείται από την Αστυνομία. Θα ακολουθήσουν αγωγές εναντίον του ίδιου και του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη για όσα έχουν πει εναντίον μου καταχρώμενοι τον πολιτικό τους ρόλο.

Αν η κυρία Ζαχαράκη φοβάται όσο φαίνεται από την ανακοίνωση της ΝΔ, ας ζητήσει έστω τώρα συγνώμη και θα αποσύρω τη μήνυση. Διαφορετικά εκτός από τις αποκαλύψεις , θα σας ταράξω και στη νομιμότητα

Κώστας Βαξεβάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: