17.9.18

Ρατσιστική επίθεση στον Ασπρόπυργο...

Ρατσιστική επίθεση με σιδηρογροθιά σε βάρος μετανάστη που ζει στην Γκορυτσά Ασπροπύργου καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, σημειώνοντας πως για...
την επίθεση ευθύνεται η ίδια φασιστική ομάδα που ήδη κατηγορείται για παρόμοιες επιθέσεις κατά μεταναστών - εργατών γης.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Κυριακή, στις 6:30 το απόγευμα, όταν ο ξυλουργός Α.Σ. πήγαινε προς το σπίτι του, στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ τρία άτομα, με εμφανή την σωματική εκγύμναση, περικύκλωσαν τον πακιστανικής καταγωγής εργάτη και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο ένας κινήθηκε πισώπλατα και του έσφιξε τα χέρια, ο άλλος άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο με σιδηρογροθιά και ο τρίτος τον χτυπούσε στα πλευρά και το κεφάλι.

«Πρόκειται για συνέχεια των επιθέσεων της ίδιας φασιστικής ομάδας για την οποία έχει κατατεθεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά. Ωστόσο, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα οι φασίστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να επιτίθενται ξανά«, τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ και συνεχίζει:

«Απαιτούμε να συλληφθούν οι φασίστες και να φτάσει επιτέλους η υπόθεση στα δικαστήρια ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες.

Όσο η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν ολοκληρώνεται, τόσο αποθρασύνονται οι φασίστες.

Είναι θράσος, παραμονές της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα να βγαίνουν οι φασίστες και να χτυπάνε εργάτες»...

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: