9.9.18

«Κλειδώνει» υποψήφιους η Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη...

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να κλείσει τις περισσότερες από τις ανοιχτές υποθέσεις του Κινήματος στη Βόρεια Ελλάδα γύρω από τους υποψήφιους σε...
Περιφέρειες και Δήμους. Η Διεθνής Έκθεση έχει ίσως το εντονότερο πολιτικό ενδιαφέρον από κάθε άλλη χρονιά τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα στο επίσημο πρόγραμμα της κυρίας Γεννηματά θα πραγματοποιούν και σειρά επαφών της με στελέχη του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ.

Οι πληροφορίες θέλουν δεκάδες στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη Θράκη μέχρι την Ήπειρο και από τη Θεσσαλία να έχουν λάβει σχετικό σήμα να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη.

Η κα Γεννηματά θα βρίσκεται στην πόλη από την Κυριακή και το πρόγραμμα είναι αρκετά φορτωμένο λένε τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη. Δίπλα σε αυτό το πρόγραμμα προστίθενται και σειρά περιφερειακών συσκέψεων για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες με τις υποψηφιότητες.

Με Τσιλιμίγκα στη Θεσσαλία
Για την ώρα και με βάσει τις εσωτερικές ισορροπίες που καλείται το ΚΙΝΑΛ να κρατήσει για να επιτύχει παράλληλα και το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στην κάλπη φαίνεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, να έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του Νίκου Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια. Ο κ. Τσιλιμίγκας στις προηγούμενες εκλογές του 2014 είχε καταγράψει πολύ σημαντικά ποσοστά αν αναλογιστεί κανείς το κλίμα της περιόδου εκείνης για το ΠΑΣΟΚ. Είχε περάσει στο δεύτερο γύρο απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και στον πρώτο γύρο είχε καταφέρει να αφήσει σχεδόν δέκα μονάδες πίσω του την τότε υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ. Με το κλίμα πλέον να έχει αναστραφεί υπερ του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με το γενικότερο δημοσκοπικό κλίμα σε συνδυασμό και με την από παλιά και σχεδόν κλειδωμένη υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του Ποταμιού και σήμερα της ΔΗΣΥ, Κώστα Μπαργιώτα για τον νομό Λάρισας, η απόφαση φαίνεται να είναι και η οριστική.

Στήριξη σε όλους τους ενεργεία
Φυσικά ούτε λόγος για αλλαγές, όπου η ομάδα κερδίζει και αυτό αφορά στην ανανέωση του χρίσματος στους σημερινούς δήμαρχους και περιφερειάρχες. Χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση είναι ο επί σειρά ετών δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και δεν είναι τυχαία και η παρουσία της κας Γεννηματά στις Συκιές για τον αγιασμό στο 4ο και 11ο Δημοτικό σχολείο της πόλης.

Κλιμάκια του ΚΙΝΑΛ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα
Βέβαια τόσο το προεκλογικό κλίμα όσο και η αναθέρμανση του ονοματολογικού φέρνει στη Βόρεια Ελλάδα το όλον ΚΙΝΑΛ σε μια επανάληψη των επιτυχημένων περιοδειών, όπως τις χαρακτήρισαν τα στελέχη που είχαν πάρει μέρος και οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί πριν από μόλις δυο μήνες. Οι περιοδείες έχουν ήδη αρχίσει και θα κρατήσουν μια ολόκληρη εβδομάδα.

Αναλυτικά:

Κυριακή 9/9
ΚΑΒΑΛΑ: Εύα Καϊλή, Στοϊμενίδης Ανδρέας
ΗΜΑΘΙΑ: Χριστοδουλάκης Μανώλης, Έξαρχος Βασίλης
ΚΙΛΚΙΣ: Τζελέπης Μιχάλης, Βλάχος Παναγιώτης
ΠΕΛΛΑΣ: Λοβέρδος Ανδρέας, Σπυρόπουλος Ανδρέας
ΦΛΩΡΙΝΑ: Κουτσούκος Ιωάννης, Κουκουλόπουλος Πάρης

Τρίτη 11/9
Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σκανδαλίδης Κωνσταντίνος, Καρχιμάκης Μιχάλης, συνοδεύει ο Αρβανιτίδης ΓιώργοςΔΡΑΜΑ: Μανιάτης Γιάννης, Καρανικόλας Σπύρος, συνοδεύει η Κεφαλίδου Χαρά
ΞΑΝΘΗ: Χριστοδουλάκης Μανώλης, Τόλκας Άγγελος
ΓΡΕΒΕΝΑ: Καρράς Δημήτρης, Αντωνίου Τόνια
ΚΟΖΑΝΗ: Κεγκέρογλου Βασίλης, Σαχινίδης Φίλιππος, συνοδεύει ο Κουκουλόπουλος Πάρης

Τετάρτη 12/9
ΕΒΡΟΣ: Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας, Αχμέτ Ιλχάν
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Παπαθεωδόρου Θεόδωρος, Γιαννακοπούλου Νάντια
ΡΟΔΟΠΗ: Καρκατσούλης Παναγιώτης, Καρανικόλας Σπύρος

Πέμπτη 13/9
ΤΡΙΚΑΛΑ: Γρηγοράκος Λεωνίδας, Γεωργάτος Γεράσιμος
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, Μπατζελή Κατερίνα

Παρασκευή 14/9
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μπαργιώτας Κωνσταντίνος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Χρυσοχοίδης Μιχάλης, Ζαρμπαλάς Σωτήρ


Δεν υπάρχουν σχόλια: