22.9.18

Ζαχαριάδης: Όπου υπάρχουν λάθη, θα διορθωθούν...


Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορά με την υπόθεση της...
εκχώρησης μνημείων στο Υπερταμείο.

Οι ολετήρες της κοινωνίας παριστάνουν τους σωτήρες δήλωσε στον news247 στους 88,6 ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της ΝΔ για τις αναφορές του Ευκλείδη Τσακαλώτου σε επενδυτές στο Λονδίνου που αφορούν τους συνταξιούχους.

Αναφερόμενος στη στάση της Πειραιώς στο σκοπιανό, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή και επιδιώκει την συνανάπτυξη των Βαλκανίων. Σημείωσε ότι η ΝΔ ξέρει ότι 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, αλλά τώρα αυτό θα αλλάξει με τη συμφωνία των Πρεσπών. «Λυπάμαι με τον τρόπο που κινείται η ΝΔ γεωπολιτικά» πρόσθεσε.

Για την εκχώρηση αρχαιολογικών χώρων στο υπερταμείο, σημείωσε ότι όπου υπάρχουν λάθη θα διορθωθούν και τόνισε ότι το ΤΑΪΠΕΔ δεν είναι για να πουλήσει, αλλά για να καταγράφει και να αξιοποιεί τη δημόσια περιουσία. Επισήμανε ότι αυτό το γνωρίζει η ΝΔ αλλά προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά.

Αναφορικά με το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, είπε ότι η ΝΔ έχει χάσει το μέτρο και η στάση της δείχνει τι θέλουν να κάνουν. Κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει μένος και εμπάθεια με την ΕΡΤ.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: