26.9.18

«Ελάτε να καταθέσετε»...

Έκκληση της δικηγόρου της οικογένειας Κωστόπουλου στους αυτόπτες μάρτυρες...

Να «μη διασύρουμε ποινικές έννοιες όπως η άμυνα», ζήτησε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, μιλώντας στο...
«Καλημέρα Ελλάδα».

Η Άννα Παπαρρούσου τόνισε πως «η κατάσταση αδυναμίας στην οποία βρισκόταν ο Ζακ φαίνεται και από την εικόνα του μέσα στο κατάστημα», υπογραμμίζοντας πως δεν αποτελούσε απειλή. 

Σχετικά με τη νομική πορεία της υπόθεσης, η νομικός είπε ότι «θα συλλεγεί όλο το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και από το κατάστημα, αν υπάρχει και όλο το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο» και θα εξεταστούν.

Η ίδια σημείωσε πως «είναι προφανές ότι υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες, που δεν έχουν καταθέσει» και απηύθυνε έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν.

«Θα ήταν χρήσιμο, η υπόθεση είναι ανοιχτή, να έρθουν να καταθέσουν», είπε σχετικά.

Χθες φίλοι και συγγενείς είπαν το «τελευταίο αντίο» στον 33χρονο, που κηδεύτηκε στην Κίρρα Φθιώτιδας, τον τόπο καταγωγής του.

Ο 73χρονος κοσμηματοπώλης θα οδηγηθεί σήμερα εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, για να απολογηθεί για τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης βλάβης που τον βαραίνουν, αφού χθες ο ανακριτής του έδωσε προθεσμία, λόγω ελλιπών στοιχείων στο φάκελο της υπόθεσης.

Ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκε χθες και ο μεσίτης που συνελήφθη και φέρεται να χτύπησε επίσης τον 33χρονο. Ο 55χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: