28.9.18

Γκρίνια για το εμπάργκο σε ΕΡΤ και ΣΚΑΙ...

Από την επομένη κιόλας του εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ είχαμε επισημάνει τη δικαιολογημένη μουρμούρα των βουλευτών της επαρχίας του κόμματος, που έχασαν έναν σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με τους...
ψηφοφόρους τους, δεδομένου ότι το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης (και ως εκ τούτου οι εκπομπές της) φθάνει και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Επικρατειας.

Αντίστοιχη όμως γκρίνια υπάρχει και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ, αφού στερεί απο βουλευτές, υποψήφιους και στελέχη του κόμματος την εμφάνιση στις εκπομπές του πρώτου σε τηλεθέαση σταθμού της χώρας.

Με το θέμα όμως ασχολείται και ο «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ» καταγράφοντας κι αυτός με τη σειρά του την γκρίνια των βουλευτών και από τα δυο «στρατόπεδα» τονίζοντας επιπλέον ότι οι σχετικές διαμαρτυρίες έχουν φθάσει στα γραφεία των δυο προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ: «Το εμπάργκο σε ΕΡΤ και ΣΚΑΙ προκαλεί γκρίνια σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και οι διαμαρτυρίες έχουν φθάσει στα γραφεία τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Κι επειδή η χώρα έχει εισέλθει σε άτυπη προεκλογική περίοδο οι βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται στην περιφέρεια λένε ότι δεν μπορεί να είναι τηλεοπτικώς αποκλεισμένοι και να μην εμφανίζονται στην ΕΡΤ που καλύπτει όλη τη χώρα. Αλλά και οι Συριζαίοι γκρινιάζουν γιατί θέλουν να ανοίξει η πόρτα του ΣΚΑΙ, καθώς αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα είναι ήδη προεκλογικό»...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: