17.9.18

Σε αποστασία καλεί ο Θεοδωρικάκος...

Νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ Σεβαστουπόλεως και Πειραιώς προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του συντονιστή στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ και στενού συνεργάτη του...
Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε τους βουλευτές του Ποταμιού σε αποστασία.

«Οποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα θα απευθυνθεί κάλεσμα σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στη Βουλή» δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος και αφού ξεκαθάρισε πως «δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι» κάλεσε ανοικτά τα στελέχη του να ενταχθούν στη ΝΔ: «Οσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί. Αυτό ισχύει και για ανεξάρτητους βουλευτές. Με το Ποτάμι και τα στελέχη του έχουμε σε πολλά θέματα συγκλίνουσες απόψεις. Το απώτατο όριο για τις εκλογές είναι η 26η Μαΐου, γιατί, διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συντριβή. Ολοι λοιπόν πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους πολύ σύντομα» σημείωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ.

Το δημόσιο κάλεσμα Θεοδωρικάκου δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Σεβαστουπόλεως που σε ανακοίνωση της παραπέμπει αφενός στις «μεταγραφές»του Ιάσονα Φωτήλα και της Κατερίνας Μάρκου, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις πρακτικές που δείχνει να ενστερνίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφορά τη διεύρυνση του κόμματός του.

«Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία; Οι αντιδράσεις ειδικά στις τοπικές κοινωνίες στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;» τονίζει αναλυτικότερα το γραφείο τύπου του Ποταμιού...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: