22.9.18

Ο Ζακ δέχθηκε χτύπημα (και) από αστυνομικο με γκλομπ...























Νέο ΒΙΝΤΕΟ από το λιντσάρισμα στην Ομόνοια...
Ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα και ανατρέπει τα δεδομένα -ή, τουλάχιστον, όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα- αναφορικά με...
την απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε χθες σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας ως τραγική κατάληξη τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Στο βίντεο φαίνεται ο Ζακ, ενώ έχει δεχτεί τη βοήθεια του ΕΚΑΒ, να δέχεται μια νέα κλωτσιά από άλλο άτομο στην πλάτη και κατόπιν να παίρνει ένα κομμάτι από τα σπασμένα γυαλιά της βιτρίνας, να σηκώνεται και να απειλεί με αυτό τον άνδρα του ΕΚΑΒ και όσους βρίσκονταν γύρω του.

Ο άντρας, ευρισκόμενος πιθανότατα σε κατάσταση αμόκ, έπειτα και από τον ξυλοδαρμό που έχει δεχτεί, αρχίζει να τρέχει, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να πάει μακριά. Παραπατάει, πέφτει πάνω σε τραπέζια και καρέκλες παρακείμενων καταστημάτων και εν τέλει καταλήγει στο έδαφος. Τότε, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τον χτυπούν μία φορά με το γκλομπ και ταυτόχρονα προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν πέφτοντας πάνω του, για να του πάρουν το κομμάτι γυαλί από τα χέρια.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (ΣΚΑΙ):


Πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: