4.9.18

H... επιλεκτική ευαισθησία του Κυριάκου...



 Σε πόλεμο μεταξύ της ΝΔ και της Ολγας Γεροβασίλη έχει εξελιχθεί η υπόθεση της μήνυσης που κατέθεσε ο Κ. Βαξεβάνης κατά της Σοφίας Ζαχαράκη.
Σύμφωνα με κύκλους της Πειραιώς, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με...
την υπουργό και της είπε ότι η κυρια Ζαχαράκη βρίσκεται στα γραφεία της ΝΔ, αν πρέπει να συλληφθεί.

Η κυρια Γεροβασίλη απάντησε:


Ενημερώνουμε τη Νέα Δημοκρατία ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Η εποχή που οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει. Ας μην κρίνουν στη ΝΔ εξ ιδίων τα αλλότρια.


Η προσπάθεια εμπλοκής της κυβέρνησης στη διένεξη ενός ιδιώτη με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον ατυχής.


Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στη μικροπολιτική της διολίσθηση.


Επανερχόμενη η ΝΔ απάντησε στην κυρια Γεροβασίλη:

Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ο βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης. Σε ένα κράτος δικαίου η πολιτική κρίση δεν ποινικοποιείται. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία η αστυνομία να επιχειρεί να συλλάβει την εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε υστερόγραφό της, η Πειραιώς προσθέτει:


Παραπέμπουμε την κ. Γεροβασίλη σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτό ο "ιδιώτης" Βαξεβάνης πανηγυρίζει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με όλη την παρέα του Μαξίμου.

Ιδού και το link του εν λόγω βίντεο:



Αποχώρησε από τα γραφεία, η Σοφία Ζαχαράκη

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ: 

Η Σοφία Ζαχαράκη έφυγε από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ δήλωσε ότι «έχει βγει επίσημη ανακοίνωση του κόμματος» και πως «για την ταλαιπωρία που περίμεναν όλοι μέχρι τέτοια ώρα, οι τελευταίοι που ευθυνόμαστε είμαστε εμείς».


Η απορία: 


πηγη e-tetradio.gr (Twitter)


Δεν υπάρχουν σχόλια: