8.9.18

Oι πρώτες αντιδράσεις...

 ...για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ...
«Ο κ. Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία για την τεράστια και αχρείαστη καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα. Κανείς...
πλέον δεν τον ακούει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον πιστεύει» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, για την ομιλία του πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ. Και προσθέτει:

«Η αδιάφορη ομιλία του σε μια σιδηρόφρακτη πόλη με 5.500 αστυνομικούς ήταν το κύκνειο άσμα ενός κυνικού πρωθυπουργού που εξαπάτησε, ταπείνωσε, φτωχοποίησε και δίχασε του Έλληνες. Οι κάλπικες ελπίδες του κ. Τσίπρα τελείωσαν. Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι πολίτες έχουν ραντεβού με το μέλλον. Αυτό που μας αξίζει».

Για το Κίνημα Αλλαγής ο Αλ. Τσίπρας εμφανίστηκε «αμετανόητος και προκλητικός για την κοινή λογική στην τελευταία του παράσταση ως πρωθυπουργός».

«Οι εξοντωτικοί στόχοι και φόροι παραμένουν. Κλείνει ο κύκλος του με τεράστια ζημιά για τη χώρα και με επώδυνες δεσμεύσεις για το μέλλον. Τίποτα πια δεν περιμένει ο ελληνικός λαός από τον ίδιο και την καιροσκοπική ομάδα με την οποία κυβερνά» προστίθεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής: «Λύση για τη χώρα είναι εκλογές τώρα και αλλαγή πολιτικής».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «ο κ. Τσίπρας αρχικά δήλωσε ότι δεν έχει να μοιράσει παροχές, αλλά όραμα. Στη συνέχεια αυτοδιαψευδόμενος άρχισε να μοιράζει παροχές που αφορούν την επόμενη κυβέρνηση και έδωσε μία εικόνα γελοία, γιατί εμφανίστηκε σαν να ήταν στην αρχή της τετραετίας του».

«Μάλιστα, οι παροχές που μοίρασε είναι από μέτρα σκληρά και βάρβαρα που η ίδια η κυβέρνησή του έχει νομοθετήσει. Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε», σημειώνει το κόμμα του Β. Λεβέντη και εύχεται στον Αλ. Τσίπρα «καλό ταξίδι στο όραμά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: