15.9.18

Η σπόντα στο ΑΠΕ, το τσίπουρο και η φανέλα του Ηρακλή...

Παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, στάση στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, δοκιμή τσίπουρου, αθλητικά σχόλια για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και...
σπόντες προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περιλαμβάνει η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε πεζή τη βόλτα του από το κτίριο διοίκησης και περνώντας από τον χώρο όπου βρίσκεται το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχολίασε δεικτικά με αφορμή το ρεπορτάζ του Πρακτορείου για την ακύρωση του μέτρο της περικοπής των συντάξεων: «Πολύ ωραία τα βλέπω τα πράγματα με Τσίπρα».

Στο περίπτερο 17, στo Hall of Games, ο πρόεδρος της ΝΔ έπαιξε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας φορώντας τα ειδικά γυαλιά, χαιρέτισε μικρούς Gamers κι έβγαλε πολλές selfies.

g 1.jpg

Στο περίπτερο όπου βρίσκεται το Επιμελητήριο των Σερρών, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, Στέργιος Λίτος χάρισε του χάρισε ένα μπουκάλι πεπαλαιωμένο τσίπουρο, με τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει «είναι το αγαπημένο μου».
litos.jpg

Επόμενος σταθμός στη βόλτα του προέδρου της ΝΔ ήταν το σταντ της ομάδας του Ηρακλή όπου τον υποδέχτηκε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος.

Οι άνθρωποι του Γηραιού χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη φανέλα με το νούμερο 110, η οποία σηματοδοτεί τα 110 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

hra 2.jpg

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: