26.10.18

«Ας βγουν να καταγγείλουν το ΠΑΣΟΚ του 2009»...

Να κάνει σωστά τη δουλειά της χωρίς επηρεασμούς και να σταματήσει να ανέχεται τους πολιτικούς εντολείς που νοθεύουν το έργο της, κάλεσε τη...
Δικαιοσύνη ο νομικός και πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

«Ας βγει ένας δικαστικός, ένας δημοσιογράφος να καταγγείλει την οποιαδήποτε παρέμβαση στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του 2009 που συμμετείχα», προκαλεί ο ίδιος μέσω social media, εξηγώντας ότι αντλεί τη βεβαιότητά του τόσο από τη γενική εντολή του πρωθυπουργού, όσο από τους εννέα μήνες που βρέθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης, περίοδο κατά την οποία θεσπίστηκε και η διαφάνεια σε όλο το Δημόσιο.

Κατόπιν τούτων, ο πρώην υπουργός, σημειώνει ότι «αντιλήψεις Πολάκη και πρακτικές τοποθέτησης ανθρώπων στην εκτελεστική εξουσία ως γέφυρα διοχέτευσης εντολών προς τη δικαστική, κάθε άλλο παρά προάγουν την ακεραιότητά της», τονίζοντας παράλληλα ότι «τη δόξα αυτή ζήλεψε» και η ΝΔ που διέρρευσε ότι οι έρευνες για τον Παπαντωνίου ξεκίνησαν επί των ημερών της.

«Η ισοπέδωση και η στοχοποίηση ενός ολόκληρου χώρου για να ενισχυθεί το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής», σημειώνει -αφού έχει θυμίσει τη διαγραφή του Γιάννου Παπαντωνίου από το ΠΑΣΟΚ το 2007- σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο πρώην υπουργός, τονίζοντας ότι επιλέγεται η τακτική της συλλογικής παραταξιακής ευθύνης από ‘άμεμπτες δήθεν παρατάξεις’, αλλά και πως «οφείλουμε όλοι να μιλήσουμε, να τοποθετηθούμε και ας ξεκινήσουμε όλοι την αυτοκριτική μας, προσωπική και παραταξιακή, αλλά με ειλικρίνεια». 

Κλείνει, δε, με μία συμβουλή: «Ας έχουν όλοι στον νου τους ότι η οργή αφενός μεν αλλάζει κατευθύνσεις και πολλές φορές αποσυνδεμένη από τη λογική ανάλυση, εντέλει εκτρέπεται και παράγει απρόβλεπτες συνέπειες»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: