9.10.18

Συλλήψεις για το θάνατο 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ...

Σε τρεις συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου, ο οποίος, στην...
προσπάθεια να ξεφύγει από αγνώστους που τον καταδίωκαν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο με συνέπεια να χάσει τη ζωή του, προχώρησε η αστυνομία.

Ο άδικος χαμός του νεαρού συνέβη στις 27 Απριλίου του 2017 στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που επέστρεφε από αγώνα της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ομάδες αγνώστων που έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη επιτέθηκαν σε σε οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά», τραυματίζοντας τρεις εξ' αυτών, δύο 21 ετών και έναν 35 ετών.

Ο 24χρονος Κύπριος νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο Νοσοκομείο "Παπανικολάου", αλλά η κατάσταση της υγείας του αποδείχθηκε ότι ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Από την έρευνά τους ταυτοποιήθηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, ως δράστες της επίθεσης και εις βάρος τους εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Σε εκτέλεση των ενταλμάτων, αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις εξ αυτών και τους προσήγαγαν ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της πόλης, απ' όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Οι συλληφθέντες διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: