9.10.18

«Aμφισεξουαλικός» και με «σαδομαζοχιστική φύση» ο Χίτλερ...

Τι αποκαλύπτει απόρρητη αμερικανική έκθεση...

Tη διπλή ζωή του Αδόλφου Χίτλερ που από τη μια διέταζε την εξολόθρευση χιλιάδων ομοφυλοφίλων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κι από την άλλη ήταν ένας...
καταπιεσμένος αμφισεξουαλικός αποκαλύπτει έκθεση της CIA.

Σύμφωνα με απόρρητη ανάλυση που συντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 1942 για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Φράνκλιν Ρούσβελτ από τον ανθρωπολόγο Χένρι Φιλντ, ο οποίος συνεργάστηκε με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών του Λευκού Οίκου, ο ηγέτης των Ναζί είχε μια «ομοφυλοφιλική πλευρά» και έζησε αρκετά χρόνια σ’ έναν ξενώνα στην Αυστρία όπου σύχναζαν gay.

H έκθεση των 70 σελίδων που αποχαρακτηρίστηκε πρόσφατα, υποστηρίζει ακόμη ότι ο Φύρερ αισθανόταν μια «σεξουαλική έλξη» για τον υπαρχηγό του, Ρούντολφ Ες -«γνωστό παρενδυτικό», όπως λέει-.



Το «βιογραφικό σχεδιάγραμμα» του Χίτλερ, που καλύπτει τα πάντα, από την παιδική του ηλικία, μέχρι τη μόρφωση, τις διατροφικές του συνήθειες και τις ρητορικές τεχνικές του, περιλαμβάνει επίσης μια ανάλυση της σεξουαλικότητάς του.

Ότι ο Χίτλερ έζησε σε ξενώνα αρρένων στο Μπιργκίτεναου της Βιέννης από το 1910 έως το 1913 όταν ήταν ένας άνεργος νεαρός ζωγράφος είναι γνωστό από καιρό. Αλλά το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών, πρόδρομος της σημερινής CIA, υποστηρίζει ότι ο ξενώνας αυτός είχε «τη φήμη ενός μέρους, όπου πήγαιναν μεγαλύτεροι στην ηλικία άνδρες αναζητώντας νεαρούς άνδρες για ομοφυλοφιλικές απολαύσεις».



Τις πληροφορίες για την σεξουαλικότητα του Χίτλερ παρείχε ο Ερνστ Σέντζγουικ Χανφστενγκλ, ένας γερμανο-αμερικανός στενός φίλος του Χίτλερ τις δεκαετίες 1920 και 1930 που περιέπεσε αργότερα στη δυσμένεια του ηγέτη του Γ΄Ράιχ και διέφυγε μέσω Βρετανίας στις ΗΠΑ, όπου άρχισε να συνεργάζεται με τις Αρχές αποκαλύπτοντας μυστικά για εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί.

Ο Αδόλφος Χίτλερ περιστοιχισμένος από συνεργάτες του και τον Ρούντολφ Ες (με την πλάτη στο φακό και την ελαφρά φαλάκρα) στο Μόναχο (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)


Η έκθεση υποστηρίζει ότι η έλξη του Χίτλερ προς τον Ρούντολφ Ες δυνάμωσε και «πιθανώς άγγιξε τα όρια της σεξουαλικής» όταν βρέθηκαν μαζί στη φυλακή τη δεκαετία του 1920.

Η άποψη αυτή ενισχύθηκε, σύμφωνα με την ίδια αναφορά, όταν μαθεύτηκε ότι «το παρατσούκλι του Ες μεταξύ ομοφυλόφιλων στελεχών του κόμματος ήταν “Fraeulein Anna” [«δεσποινίς Άννα»] κι ότι ήταν γνωστό ότι είχε εμφανιστεί σε κάποιους χορούς με γυναικεία περιβολή».

Η έκθεση περιγράφει τον Χίτλερ ως έναν «σαδομαζοχιστικό τύπο άνδρα με πιθανώς μια ομοφυλοφιλική πτυχή», ενώ ο συντάκτης της καταλήγει: «η σεξουαλική του ζωή είναι διπλή όπως και η πολιτική του στάση. Είναι ταυτόχρονα ομοφυλόφιλος και ετερoφυλόφιλος, Σοσιαλιστής και ένθερμος εθνικιστής, άνδρας και γυναίκα. Αν και ο πραγματικός Αδόλφος Χίτλερ διαφεύγει της διάγνωσης, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική του κατάσταση είναι ανυπόφορη έως και απελπιστική»...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: