16.10.18

Σφοδρή σύγκρουση με άρωμα διαπλοκής στην ΕΡΤ...

Σύγκρουση μέχρι τέλους στην ΕΡΤ. Οι αντιμαχόμενες πλευρές ακονίζουν τα μαχαίρια τους, αναζητώντας μια νέα καταγραφή των ισορροπιών στο...
Ραδιομέγαρο, εν όψει των εκλογών και της πιθανής εκλογικής νίκης της ΝΔ. 

Αίτημα είναι η αλλαγή διοίκησης στην ΕΡΤ, το οποίο στην πραγματικότητα μεταφράζεται στην απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου Βασίλη Κωστόπουλου και του προέδρου Χρήστου Λεοντή. Επίσης, στην ανάθεση των καθηκόντων του εντεταλμένου συμβούλου σε δημοσιογράφο. 

Τα καθήκοντα αυτά έχει αναλάβει προσωρινά ο Βασίλης Κωστόπουλος, μετά και την παραίτηση του Βασίλη Ταλαμάγκα. Επίσης ζητείται η μείωση της «ισχύος» του Παναγιώτη Καλφαγιάννη, προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, εντός του Οργανισμού και η αποκατάσταση των αδικηθέντων.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αξιοποιώντας την εσωκομματική αντιπαράθεση μεταξύ του Νίκου Φίλη και του Νίκου Παππά, ζήτησε να τεθεί το θέμα της λειτουργίας της ΕΡΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη Τρίτη, στις 10.30 το πρωί. 

Η ΝΔ θα θέσει ζήτημα «παραδίοικησης» της ΕΡΤ, όπως έχει παρουσιαστεί από δηλώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών της ΕΡΤ, αλλά και του Ν. Φίλη, ενώ θα ζητήσει να συζητηθεί το κόστος των μεικτών παραγωγών, οι οποίες συνεχίστηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο. 

Τίθεται επίσης το θέμα του περιεχομένου των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ, μετά το εμπάργκο που είχε αποφασίσει από τον Μάιο η ΝΔ...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: