9.10.18

Αθωώθηκε ο Πολάκης για την προβλήτα στα Σφακιά...

Αθώος κρίθηκε από το Εφετείο Χανίων ο αναπ. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, όσον αφορά την υπόθεση της προβλήτας στην περιοχή Μάρμαρα Σφακίων, κατά την περίοδο που...
ο ίδιος ήταν δήμαρχος στην περιοχή. Ο κ. Πολάκης δήλωσε δικαιωμένος με την απόφαση, τονίζοντας πως αν ακολουθούνταν η διαδικασία των αδειοδοτήσεων, το έργο δε θα είχε τελειώσει.

Όπως τονίστηκε από την πλευρά της υπεράσπισης του κ. Πολάκη, η συγκεκριμένη παρέμβαση έγινε για να βελτιωθεί κυρίως η ασφάλεια της πρόσβασης των επισκεπτών στην περιοχή, αφού η προβλήτα που προϋπήρχε δεν εξασφάλιζε κάτι τέτοιο.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση έγινε χωρίς να προκληθεί αλλοίωση στο περιβάλλον της παραλίας καθώς τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν απολύτως συμβατά.

Από την πλευρά του ο νυν δήμαρχος Σφακίων Ζερβός χαρακτήρισε την παρέμβαση που είχε γίνει στην παλιά υφιστάμενη προβλήτα ήπια, η οποία όμως σήμερα έχει μεγάλη χρησιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης κατηγορούνταν για την συγκεκριμένη παρέμβαση, καθώς δεν είχε ακολουθηθεί πλήρως η διαδικασία των αδειοδοτήσεων, με το αιτιολογικό της μεγάλης καθυστέρησης στο έργο...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: