2.10.18

Η Σπυράκη πήγε για καφέ και ουπς...

...έπεσε πάνω στον Ζάεφ...

ΗΧΗΤΙΚΟ


Μετά τον σάλο με το δημοσίευμα της γερμανικής FAZ, η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής  της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, δίνει τη...
δική της εκδοχή για τη συνάντηση με τον Ζ. Ζάεφ τον Δεκέμβριο του 2017. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Μητσοτάκης είχε στείλει στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ «την έμπιστή του, ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, προκειμένου, πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, να του ανακοινώσει ποια είναι η θέση των ελλήνων συντηρητικών για την επίλυση της "διαμάχης για την ονομασία"».

Η κ. Σπυράκη έδωσε μια πολύ απλή εξήγηση για τη συνάντηση αυτή που δεν δημοσιοποιήθηκε. «Είχα πάει για καφέ και συνάντησα τον κ. Ζάεφ» είπε στον ΣΚΑΪ 100.3 και τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή! Απλούστατον!

Τουλάχιστον ας μας αποκαλύψει εκ των υστέρων πώς πίνει τον καφέ του ο κ. Ζάεφ...

Και τα... παράδοξα δεν σταματούν εδώ. Ενώ η κ. Σπυράκη ισχυρίζεται πως «δεν ήμουν απεσταλμένη του Μητσοτάκη», ταυτόχρονα αναφέρει ότι: «Είχα οδηγία να παρουσιάσω τη θέση μας σε όλους τους εμπλεκόμενους. Γνωριζόμαστε με τον Ζάεφ και έχουμε κοινούς γνωστούς. Με τον Ντιμιτρόφ έχω συναντηθεί πολλές φορές».

Χαρακτηριστικό είναι το «άδειασμα» σε αυτές τις πρακτικές από τον βουλευτή της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος δήλωσε σχετικά στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού:

«Το ότι συναντήθηκε η κ. Σπυράκη με τον κ. Ζάεφ δεν είναι κακό. Όταν μιλάμε για αντιπολίτευση δεν υπάρχει θέμα μυστικής διπλωματίας. Εγώ θα το είχα δημοσιοποιήσει. Από άποψη τακτικής θα ήταν προτιμότερο»...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: