19.10.18

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα...

Ισχυρό πλήγμα αποτέλεσε για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη η απόρριψη της έφεσης για την ποινή αφαίρεσης βαθμών τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των...
θυρών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί η εικόνα του ηγέτη της Ένωσης ήταν κραταιά και πλέον φαίνεται, ότι αποδομείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ είχε προαποφασίσει, για την προσφυγή στο CAS σε περίπτωση που παρέμενε η ποινή. Στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο οι νομικοί της Ένωσης θα εστιάσουν στο τι αποτελεί περιβάλλον χώρος, έτσι όπως ορίζεται από τον κανονισμό, μιας και το μοναδικό στάδιο που προβλέπει ουσιαστικά κάτι τέτοιο, είναι το ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος αναμένεται να προσκομίσει σχετικό υλικό από ανάλογες αποφάσεις ή τιμωρίες που δεν αποδόθηκαν με την ίδια αυστηρότητα τη φετινή σεζόν. Είναι δεδομένο όμως πως το έργο της ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο και φαντάζει σχεδόν αδύνατο το CAS να ανατρέψει απόφαση.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει το ποια θα είναι η στάση της ΑΕΚ από εδώ και στο εξής. Η Ένωση διατρανώνει, ότι ποτέ δεν έκανε επικοινωνιακή πολιτική με δημόσιες τοποθετήσεις και εριστικές θέσεις, μία πολιτική που είναι απορίας άξιον, αν θα κληθεί να αλλάξει.

Δεν αποκλείεται δηλαδή να έχουμε δυναμικότερους χειρισμούς από τον Δικέφαλο όσον αφορά συγκεκριμένα θέματα. Δηλαδή, να πιέζει περισσότερο πλέον για αυστηρότερες τιμωρίες στους αντιπάλους της, μιας και δείχνει, ότι έχει χάσει τη δύναμη της και δεν μπορεί να αυτοπροστατευθεί φέτος όπως πέρσι...

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: