29.10.18

Καμμένος: Θα επιδιώξουμε στενότερη συνεργασία με τη Ρωσία...

Ο υπουργός επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με την επωνυμία «Μέρες του ΟΧΙ», που γίνεται στο Μουσείο της Μόσχας, στη...
βάση εκσυγχρονισμένου υλικού της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Ενημέρωσης της Ελλάδας.

Την πρόθεση της Ελλάδας να επιδιώξει στενότερη συνεργασία με τη Ρωσία υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διμερής αμυντική συνεργασία με τη Ρωσία μπορεί να έχει οφέλη και για τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων.

Ο κ. Καμμένος που έχει συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Σοϊγκού στη Μόσχα αναφέρθηκε σε υπάρχοντα προγράμματα που τρέχουν όπως η συντήρηση των αμυντικών υλικών που έχει η Ελλάδα από τη Ρωσία.

«Ελπίζουμε, επίσης, σε μία επαναφορά του συστήματος κλίρινγκ, που θα μας επιτρέψει να ξαναρχίσουμε τις εξαγωγές αγροτικών μας προϊόντων από τη Βόρεια Ελλάδα κυρίως προς τη Ρωσία, ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε πολλούς λογαριασμούς του υπουργείου Άμυνας» τόνισε.

Ο υπουργός επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με την επωνυμία «Μέρες του ΟΧΙ», που γίνεται στο Μουσείο της Μόσχας, στη βάση εκσυγχρονισμένου υλικού της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Ενημέρωσης της Ελλάδας...

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: