9.10.18

Τι θα γίνει με τον Δήμο της Αθήνας;..

Ηταν 17 Σεπτεμβρίου όταν ο Γιώργος Καμίνης βγήκε στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το ανακαινισμένο ΚΕΠ της πλατείας Βικτωρίας. Αφού μίλησε για...
την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, για τα καινοτόμα ΚΕΠ και τις γειτονιές της Αθήνας που ανακάμπτουν, ο δήμαρχος κλήθηκε να απαντήσει σε ένα τελευταίο ερώτημα που του έθεσε σε εκείνη την εκπομπή ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας: «Θα διεκδικήσετε άλλη θητεία στον Δήμο της Αθήνας, κ. Καμίνη;»

Η απάντηση του κ. Καμίνη ήταν επί λέξει: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχω απαντήσει και σε αυτό το ερώτημα». Η φωτογραφία-έκπληξη του Κώστα Μπακογιάννη για τα γενέθλια του γιου του Πατήστε εδώ Η «επόμενη εβδομάδα» έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Και ο δήμαρχος δεν απάντησε σε αυτό το ερώτημα. Οταν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου πέρασε ξανά από την εκπομπή των «Αταίριαστων», ο δήμαρχος δικαιολογήθηκε με μια πνευματώδη ατάκα περί χωροχρόνου στην πολιτική, ο οποίος διαστέλλεται κ.λπ. Απάντηση και πάλι δεν έδωσε.

Σήμερα, Τρίτη, ο δήμαρχος μίλησε στον ραδιοσταθμό 24/7: «Σύντομα θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου στη δημοτική μου ομάδα και στους πολίτες της Αθήνας» είπε.

Ο χωροχρόνος συνεχίζει να διαστέλλεται. Ομως, ακόμα και στην πολιτική, ο χρόνος είναι πεπερασμένος.

Εν προκειμένω απομένουν 221 ημέρες μέχρι οι Αθηναίοι να πάνε στις κάλπες για να εκλέξουν τον δήμαρχό τους. 

Και μέχρι στιγμής ο κ. Καμίνης έχει βρεθεί σε μια ασυνήθιστη θέση: να μην ξεκαθαρίζει μεν τις προθέσεις του, αλλά να μιλά με θετικά λόγια για άλλους υποψηφίους, ακόμα και από τον δικό του πολιτικό χώρο...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Αλέκου Παπαναστασίου, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: