24.10.18

Πήγε να υπερασπιστεί τον Παπαντωνίου αλλά…

Βαρέως το έφερε και ο Άρης Πορτοσάλτε το γεγονός ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου κρίθηκε προφυλακιστέος από τη Δικαιοσύνη για είσπραξη μαύρου χρήματος και πήρε την...
άγουσα για τον Κορυδαλλό, αντί να απολαμβάνει τους… κόπους τόσων ετών…

Έσπευσε λοιπόν να τον υπερασπιστεί στο Twitter, γράφοντας κάτι που προφανώς νόμιζε ότι ήταν κατά του Πολάκη, πλην όμως, στην ουσία ήταν κατά της Δικαιοσύνης, για την οποία τόσο κόπτεται ο Άρης, αλλά όταν πρόκειται για… άλλου είδους υποθέσεις.



«Να ναι καλά ο σύντροφος Πολάκης, με την ομιλία του στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ, περιέγραψε το δόγμα κ το σχέδιο Τσίπρα για νίκη στις εκλογές!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα πρέπει να του πιστωθεί η επιτυχία μετά την αποκάλυψη που έκανε..» έγραψε λοιπόν με την πληγωμένη του καρδιά ο Άρης, χωρίς ωστόσο να συνειδητοποιεί προφανώς το αυτονόητο συμπέρασμα των λεγομένων του:

Ότι το να υπονοείς πώς η δικαστική απόφαση έγινε καθ΄υπαγόρευση Πολάκη, σημαίνει ουσιαστικά πώς θεωρείς τη Δικαιοσύνη υποχείριο της κυβέρνησης.

Βέβαια, αν έχεις συνηθίσει να θεωρείς αυτονόητο ότι η Δικαιοσύνη υπηρετεί τις κυβερνήσεις που σε στηρίζουν, σου φαίνονται φυσιολογικά τέτοιου είδους σχόλια…

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: