18.10.18

Υπόθεση Λαγούδη: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί ...












Δεν προκύπτει κάποια ύποπτη οικονομική συναλλαγή μεταξύ της...
δολοφονημένης Ειρήνης Λαγούδη και του γιατρού με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, όπως φαίνεται από τα στοιχεία των τραπεζικών του λογαριασμών, που ο ίδιος κατέθεσε στον Εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι ο αδελφός της είχε κάνει λόγο για οικονομικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της, καταγγέλλοντας ότι λείπουν 100.000 ευρώ από τους λογαριασμούς της.

Όπως προέκυψε ο γιατρός και το θύμα είχαν μόνο μια οικονομική συνδιαλλαγή. Την αγορά από την Ειρήνη Λαγούδη του χρυσαφί αυτοκινήτου του, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή. Προσερχόμενος στον εισαγγελέα ο γιατρός υποστήριξε ότι ποτέ δεν δανείστηκε χρήματα από εκείνη.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι δάνειζε χρήματα και σε ποιους. Η Ειρήνη Λαγούδη διατηρούσε λογαριασμούς σε δύο τράπεζες και διαχειριζόταν η ίδια τα χρήματα της οικογένειας της. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου αναμένεται να δώσει νέες απαντήσεις.

«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», ανέφερε προ ημερών ο Γιώργος Λαγούδης. «Υποψίες μπορεί να έχω πολλές για το πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα στοιχεία της δικογραφίας. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να την εκστομίζουμε χωρίς ντοκουμέντα» σημείωσε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η 44χρονη εισέπραξε τον περασμένο Νοέμβριο το ποσό των 75.000 ευρώ από την πώληση ενός χωραφιού 42 στρεμμάτων. Από την έρευνα των αρχών προέκυψε όμως, ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στο λογαριασμό της και ανέρχεται στις 55.000 ευρώ.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: