17.10.18

«Ουδεμία αναφορά έκανα για διώξεις πολιτικών»...

«Η «άγνωστη» φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στον...
αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη, που απαίτησε την αποπομπή του με αφορμή τις «χθεσινές του δηλώσεις για την δίκη της Χρυσής Αυγής».

«Ο κ. Παπαγελόπουλος, αναφερόμενος στον τρόπο που αντιμετώπισε η προηγούμενη κυβέρνηση την Χρυσή Αυγή, μίλησε χθες για "πογκρόμ διώξεων που έγινε για επικοινωνιακούς λόγους"», ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης. Όπως σχολίασε «ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι διώξεις των χρυσαυγιτών δεν έγιναν για λόγους ουσίας, αλλά για λόγους εντυπώσεων» και κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης ότι «λειτουργεί ουσιαστικά ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην εν εξελίξει δίκη».

Ο κ. Χατζηδάκης καταλήγει ότι «για την πρωτοφανή αυτή δήλωση, δεν μπορεί να παραμένει άφωνος ο κ. Τσίπρας. Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει είτε να παραιτηθεί, είτε να αποπεμφθεί. Σήμερα».

Απαντώντας ο Δ. Παπαγγελόπουλος τονίζει: «Άλλη μια ανόητη, απελπισμένη, παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής μου. Εγώ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκα σε πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών που έγιναν από την προηγούμενη Κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους. Ουδεμία αναφορά έκανα για διώξεις πολιτικών«.

«Είναι προφανής λοιπόν η παραποίηση των λόγων μου. Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Η "άγνωστη" φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία», καταλήγει ο αναπλ. υπουργός...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: