8.10.18

Χορευτικό κι από Γιούνκερ...

ΒΙΝΤΕΟ

Μήπως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζήλεψε τις χορευτικές ικανότητες της Τερέζα Μέι και θέλησε να τις αντιγράψει; Ή μήπως απλά τρόλαρε τη...
Βρετανίδα πρωθυπουργό;

Ο επικεφαλής της Κομισιόν έκανε ένα «χορευτικό», πριν από ομιλία του, που θύμισε τις κινήσεις της Μέι στο συνέδριο των Συντηρητικών, οι οποίες αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης- και κατά κύριο λόγο χλευασμού.


Ο Τζέιμς Κρισπ, δημοσιογράφος της Telegraph κατέγραψε το στιγμιότυπο με το κινητό του τηλέφωνο και μέσω Twitter ρώτησε τους εκπροσώπους της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και Μίνα Αντρέεβα, να του απαντήσουν αν ο Γιούνκερ χλεύασε το χορευτικό που είχε κάνει η Μέι υπό τους ήχους του «Dancing Queen» των Abba.

Η απάντηση ήρθε από τον κ. Σχοινά, σε ανάλαφρο ύφος. «Χαλάρωσε Τζέιμς. Τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς χορό ή τραγούδι; Δεν απευθυνόταν σε κάποιον, αυτοσχεδιασμός της στιγμής καθώς η μουσική συνέχισε να παίζει πριν να ξεκινήσει την ομιλία του. Ο μεγάλος σεβασμός για την Τερέζα Μέι έχει δηλωθεί δημόσια επανειλημμένα και έχει φανεί στην πράξη», απάντησε στον δημοσιογράφο.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: