2.10.18

Έλλειψη τεχνογνωσίας...

Μια ημέρα μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια και με δυο απεσταλμένους, Παύλο Τσίμα και Απόστολο Μαγγηριάδη στη γειτονική χώρα, το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ επέλεξε να ξεκινήσει με τις...
συνέπειες της κακοκαιρίας! 

Επιπλέον όμως το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο ότι ένα κατεξοχήν πολιτικό δελτίο όπως έχει πλασαριστεί, επιλέγει να ξεκινήσει με ένα κοινωνικό θεμα, αντί ενός πολιτικού, αλλά ότι αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο μέχρι να περάσει στο δημοψήφισμα και στις εξελίξεις στο Σκοπιανό που αναμφισβήτητα επηρεάζουν το πολιτικό τοπίο στη χώρα μας και ενδεχομένως το χρόνο των εκλογών!

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό, αρκεί να σημειώσει κανείς ότι το δελτίο του STAR (που θεωρείται κοινωνικό), ξεκίνησε με το Σκοπιανό και μετά πέρασε στην κακοκαιρία, όπως άλλωστε έκανε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το κυνήγι της τηλεθέασης που είναι θεμιτό ή την ανάγκη το δελτίο του ΣΚΑΙ να ενισχυθεί και με κοινωνικά θέματα που αναμφισβήτητα απουσιάζουν (όπως πρόσφατα επισημάναμε εδώ)… Εχει αξία αυτή η διεύρυνση της θεματολογίας να γίνει με καλύτερους όρους και κυρίως με καλύτερη προετοιμασία, διότι το χθεσινό αποτέλεσμα για ένα εκπαιδευμένο μάτι πρόδιδε την απουσία – ας το πούμε, τεχνογνωσίας (για να γίνει κατανοητό)! 

Με λίγα λόγια λείπουν οι έμπειροι δημοσιογράφοι που θα στηρίξουν τα κοινωνικά θέματα και θα τα «πακετάρουν» με τέτοιον τρόπο που θα είναι εφάμιλλης ποιότητας των υπολοίπων «προϊόντων» του ΣΚΑΙ!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: