30.10.18

Μηνύματα στη Φώφη...

Τα δικά του μηνύματα στην Φώφη Γεννηματά σχετικά με την διχοστασία που επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής για μείζονα θέματα, έστειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο...
πρωθυπουργός, ως γνωστόν, επέλεξε να στείλει επιστολή για την αναθεώρηση του Συντάγματος σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς –δηλαδή σε όλους όσοι προΐστανται κομμάτων και όχι μόνο στους προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της Βουλής. 

Άρα, μεταξύ αυτών δεν συγκαταλέγονται μόνο η Κατερίνα Παπακώστα του ΝΕΟ αλλά και ο Νίκος Νικολόπουλος του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος», αλλά και οι επικεφαλής κομμάτων που μετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής, όπως ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Με τον τρόπο αυτό, λοιπόν, το Μαξίμου έδειξε ότι έχει κι άλλους τρόπους να συνομιλεί με την Κεντροαριστερά και το προοδευτικό Κέντρο και πως δεν εξαρτάται από τις διαθέσεις και τις προθέσεις της Χαριλάου Τρικούπη. Το θέμα, βεβαίως, είναι αν το μήνυμα έφτασε στους παραλήπτες του…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: