18.10.18

Οι… σωματοφύλακες του Πάνου...

Στο τελευταίο εκρηκτικό Υπουργικό Συμβούλιο (σε αυτό που δεν άφησε ο...
κ. Τσίπρας να καταγράψουν οι κάμερες, γιατί μάλλον γνώριζε τι θα ακολουθούσε) διαμορφώθηκαν ορισμένες συμμαχίες, ενώ προέκυψαν και αντιπαλότητες, τις οποίες αμέσως θα σας μεταφέρω:
Πρώτα απ’ όλα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», έχουμε τους λεγόμενους υποστηρικτές-συμμάχους (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι) του Πάνου Καμμένου. Δεν ήταν μόνον οι Τζανακόπουλος, Παππάς και βεβαίως ολίγον αλλά σαφέστατα ο κ. Τσίπρας που τον στήριξαν, ήταν και δύο άλλοι που αποτέλεσαν έκπληξη.

Οπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Πήραν και οι δύο τον λόγο και έδωσαν μπροστά στον κ. Τσίπρα και στον κ. Κοτζιά μια παράσταση στήριξης του κ. Καμμένου εκνευρίζοντας ακόμη περισσότερο τον κ. Κοτζιά.
Κυρίως ο κ. Τσακαλώτος που έδωσε όλο το… δίκιο στον κ. Καμμένο με αποτέλεσμα να έρθει σε αντίθεση με τη ρητορεία των 53+ (τον χαρακτήρισαν «καρικατούρα» και ότι κάνει προσωπική πολιτική). Και ωσάν να μην έφθαναν όλα αυτά, εμφανίστηκε μετά το Υπουργικό Συμβούλιο και ο κ. Τζανακόπουλος για να αποτελειώσει από την κυβέρνηση τον κ. Κοτζιά. Στην πραγματικότητα ο κ. Τζανακόπουλος «κόπιαρε» φράση του Ανδρέα Παπανδρέου για όσους δεν συμφωνούν να κατέβουν από το τρένο. Ακόμα και στις καρατομήσεις οι συριζαίοι δεν έχουν κάτι δικό τους. Αντιγράφουν το… ΠαΣοΚ.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: